תודה,נכתב ע"י Aאילה;347516:מאד יפה!
לצמצם רווחים בין השורות.
כדאי להוסיף צבע נוסף.
אומנם המודעה כך באמת יפה.נכתב ע"י ליבי;347519:את עדין חושבת שחסר צבע נוסף?
לא העלבת, התכוונתי לא להוציא ללקוח את הטעם מהפרסומת, כידוע, פרסום עולה לא מעט.נכתב ע"י בי;347529:יפה מאד! נקי ונעים. רעיון חמוד ביותר.
השפה קצת עילגת. (לא להיעלב, ביקשת תגובות...)
בפעם הבאה אולי עדיף: אמא, מה הסוד של משפחת ברנשטיין? איך החולצות שלהם תמיד חדשות?
(אולי יש ניסוח אחר, יותר מלוטש, בכל אופן, הנוכחי לטעמי מעט צולע.)
יש מקום להגדיל את "שירות משלוחים" על חשבון המשפט הקודם לו. (אפשר בהחלט לצמצם את הרווחים בין השורות)
ו... אם העלבתי, אנא, הגדירי בדיוק למה כוונתך בבקשך הערות שיכולות להתבצע במודעה הבאה.
הרבה הצלחה!
גם לי הפריע הסימן שאלה אחרי "מה הסוד" במקום אחרי משפחת ברנשטיין.נכתב ע"י בי;347529:יפה מאד! נקי ונעים. רעיון חמוד ביותר.
בפעם הבאה אולי עדיף: אמא, מה הסוד של משפחת ברנשטיין? איך החולצות שלהם תמיד חדשות?
נכתב ע"י סימה שלי;348679:גם אני ראיתי את המודעה, וערך לי הרבה זמן להבין בכלל על מה זה מדבר?
המודעה בכלולות מאוד משכה את העין!!!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים