כללי פרסומת לד' מינים

• הוסף לסימניות
זהו מודעת הפרסום הראשונה שלי
אשמח להערות וחוו"ד מקצועית

תודה רבה !

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
במחשבה ראשונה, מקסים, יפה, מדהים.

במחשבה שניה הסתפקתי קצת לגבי ההדר זה נראה אפע'ס לא נתפס על אתרוג... טיפוס וכו'...

במחשבה שלישית אין ספק שזה יגרום לאנשים לעצור! ובבליל הצבעוניות ובלגן הפרסום בערבי חג זה שיקול כמעט מכריע.

בקריאה רביעית... זה פרסום ראשון שלך??? מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב.

• הוסף לסימניות
הסימבולים יפים, נעימים,
אני לא מבינה יידיש, או מה שזה לא זה, אבל מסתבר יש קשר בין ההוא המטפס..מקווה בכל אופן.
מה שכן הייתי מבהירה לגוון צהוב יותר את הפסים שמתחת לכיתוב, ואולי גם את האתרוג קצת..
או שתמדוד בטפטפת הצבע גוון מהאתרוג אבל בהיר יותר מהירוק כמעט חאקי הזה.

• הוסף לסימניות
חו"ד לא מקצועית, אבל אין ספק שהמודעה מושכת את העין ומעניינת מאוד!!
עלי והצליחי!

• הוסף לסימניות
מהמם!
הפונט ממש מתאים,
*אן אמת'דיגער "הדר"? (ברעיון לפי כללי הדקדוק צריך לכתוב אמת'דיקער, אבל מכיוון שזה כלל שידוע רק למי שלמד דקדוק אידיש רציני אז עדיף לכתוב עם ג'.. שלא יחשבו העוילם שזה טעות..)
להצמיד גם את סימן השאלה למשפט..
*המכירה תתקיים/מתקיימת
*ערבות מהודרות
*אפשר להוריד ועוד אחד ב'ועוד ועוד למעלה בקודש'
*החבל שנופל מטה צריך להיות רפוי יותר (יוצא מהגוף של הצללית למטה - על גבי האתרוג עצמו)
גם בשביל פרסומת לא ראשונה זה ממש ממש יפה!
שיזהר רק לא לקטום את הפיטם:)

• הוסף לסימניות
עדכנתי,
תודה רבה !!

קבצים מצורפים

• ד.jpg
    2 MB · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
אפשר לשאול מה שם הפונט המצ״ב שהשתמשתם בו למודעה?

קבצים מצורפים

• זיהוי פונט.png
    KB 128.4 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י Platinum;2264741:
עדכנתי,
תודה רבה !!
מהמם!
סתם ככה, כדאי לעלות את התיקונים בתגובה נפרדת ולהשאיר את הקודם, זה מלמד אחרים שמסתכלים ורואים איך היה לפני ההערות והתיקונים ואיך אחרי..
אני לא בטוחה אם צריך להיות אן או א לפני המילה אמת'דיגע, אבל אני חושבת ש'אן'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סטודנטית770;2264826:
אפשר לשאול מה שם הפונט המצ״ב שהשתמשתם בו למודעה?

Galbyan של פונטביט

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Loochi;2264838:
מהמם!
סתם ככה, כדאי לעלות את התיקונים בתגובה נפרדת ולהשאיר את הקודם, זה מלמד אחרים שמסתכלים ורואים איך היה לפני ההערות והתיקונים ואיך אחרי..
אני לא בטוחה אם צריך להיות אן או א לפני המילה אמת'דיגע, אבל אני חושבת ש'אן'

תודה, החזרתי את הקודם,
לפי כללי השפה אכן כותבים 'אן' כשמילה אחרי זה מתחילה עם א' או ע'
אבל בינתיים הלקוח כבר ביקש לשנות ל'ד' מינים מהודרים'..

• הוסף לסימניות
יפה!
לסדר את הצללית על האתרוג ולדאוג לצל
זה נראה מעט תלוש כרגע

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה