כללי פרסומת להשכרת כתרים

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל חוו"ד....
תודה מראש

קבצים מצורפים

• advert crowns.jpg
    KB 103.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
התמונה של הכתר יפה
אך האזור של הפירסומת למעלה עמוס
הייתי ממליצה להוריד את הלוגו למטה ובמקום הלוגו למעלה לכתוב את שם החברה בפרוט...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י סתם;355383:
התמונה של הכתר יפה
אך האזור של הפירסומת למעלה עמוס
הייתי ממליצה להוריד את הלוגו למטה ובמקום הלוגו למעלה לכתוב את שם החברה בפרוט...
אכן!
חבל, יש למודעה הזו את כל הנתונים להיות מקצועית ממש. :eek:
רק קצת מחשבה על הטיפוגרפיה: צמצום רווח בין השורות וכו', הקטנת הפלאח, וכן מיקום אחר של הלוגו, וזה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
על מה הכתר עומד? זה נראה כמו שולחן או משהו כזה, תנסי לתת לזה מראה יותר יוקרתי כמו, איך אני אסביר את זה?! טוב, תכפילי את הכתר תהפכי לצידו השני ותתני לו שקיפות כמו מראה כזו, את מבינה למה הכוונה? אם זה מענין אותך ואת לא מבינה אשלח לך דוגמא.
בהצלחה מאד

• הוסף לסימניות
מיוחד מאד!
הלוגו - חדש מארה"ב, כדאי שיהיה נטוי ואולי עדיף בצד שמאל. וגם תורידי בו את המסגרת הפנימית הלבנה, כך שתוכלי להגדיל את הכיתוב בפנים העיגול.
חסר ישור לשורות (כל שורה מתחילה ומסתיימת באורך אחר).
וגם יש לסדר את המרווחים בין השורות
לדעתי עדיף פונט שונה.

• הוסף לסימניות
דווקא הכתר למטה מעולה לדעתי! מה שצריך לשפר זה מה שאמרו קודמיי, לסדר את החלק העליון של המלל מבחינה טיפוגרפית והמודעה מושלמת! ואולי גם את החלק הזה עם הכוכב (ארה"ב) למצוא לו מקום אחר וקצת להקטין.

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לי כמה הערות צדדיות, מעבר למה שאמרו על הטפוגרפיה-
לגבי המלל- "לא משנה מה.." לא יודעת אם זה תחת שליטתך, אבל נראה לי כדאי לשנות. כי כרגע לי זה משדר- "לא משנה מה תקנו, לא מעניין אותי, העיקר שתקנו אותו פה אצלנו".
ולגבי הצבע של המלל- נראה לי כדאי לשנות לגוון יותר זהב כזה.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;355425:
לגבי המלל- "לא משנה מה.." לא יודעת אם זה תחת שליטתך, אבל נראה לי כדאי לשנות. כי כרגע לי זה משדר- "לא משנה מה תקנו, לא מעניין אותי, העיקר שתקנו אותו פה אצלנו".
לגבי המלל יש המון מה לשנות, רק שחבל על המילים, אם אין זה בשליטתך. :cool:
לכן אומר את מה שכן ביכולתך לשנות :), מסתבר: המרכאות מעל 'התוצאה הסופית', מיותרות.

• הוסף לסימניות
המודעה יפייפיה ויש פוטנציאל גדול ש"התוצאה הסופית תהיה מושלמת".
הבעיה העיקרית במודעה הזו זה שיש שתי מלכים השולטים בכתר אחד...
מצד אחד - הלוגו גדול ובעל נוכחות, מצד שני הכתר (ועוד בתוספת השולחן) תופס את העין לא פחות. זה עוד לפני שאנו מדברים על 2 הנסיכים שלא מוותרים על המקום שלהם (הכותרת והפלאח בימין)...
אז ההצעה שלי כזו:
1. להוריד את המילים "הגיע הזמן" זה לא מתקשר לשום דבר במודעה (זה לא ששמת תמונה של שעון או שהמשפט הבא מסביר למה זההזמן).
2. לעשות טיפוגרפיה יפה תוך משחק במשקלים של 2 המשפטים שלמעלה + "העיקר שהתוצאה וכו'", ולמקם בחלק העליון קצת לכיוון ימין "זורם" לשמאל (לא יישור בלוק)
3. לגזור את תמונת הכתר מהשולחן, ולעשות השתקפות קטנה ועדינה שלו על הרקע השחור.
4. למטה לעשות כמין סטריפ (זה יכול להיות משהו מעניין שישמש גם לשאר הפרסומים) שבחלקו השמאלי יעמוד הלוגו ובחלקו הימני הפרטים (איפה הם?). אם תשימי לב המילה כתרים לא מוזכרת כאן כלל ומבינים את העניין רק בגלל התמונה. נראה לי שכדאי להוסיף מתחת ללוגו משהו כמו "השכרת כתרים" או (יותר טוב) לכתוב איזשהו סלוגן שיבטא את מהות החנות.
5. את הפלאח את יכולה לשים בקו החיבור של הכתר עם הסטריפ(פחות או יותר). לדעתי כדאי לשים לב יותר לפרטים הקטנים כמו להוריד את המסגרת הלבנה שבתוך העיגול ולדאוג שהכתב לא יעלה על ה"קיפול" כי אז הדבקית מאבדת מהאמינות שלה. נראה לי גם שכדאי לנסות לסובב לצד השני (שינטה לשמאל ולא לימין) ואז זה יישב טוב בחלק השמאלי התחתון.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
מלכי,מודעה יפיפייה!!!!!

תסדרי לפי הערות של eden7115 וזה יהיה מושלם!

• הוסף לסימניות
ממבט ראשון לא שמץי לב שזה כתר- וחבל!!!
שימי כתר יפה עם קצת השתקפות מתחתיו ועם ההערות של קודמי זה יהיה מושלם.

• הוסף לסימניות
מבחינה גרפית זה מרשים.
מבחינה פרסומית לא משנה מה תבחרי--- לא משנה מה--- זה לא נראה לי טקסט שיווקי לכלות.
לא מוכרים פה מזלגות או צלחות. כל ענין הכלה הוא משמעותי.
לא הייתי מציגה את הפרסומת כך.
והכתר די שבלוני. אם כי הצילום יפה. אנשים היום מחפשים משהו מיוחד. אלה האנשים שטורחים לבוא להשכיר כתר ולא לוקחים מה שיש בעסקת חבילה

• הוסף לסימניות
עכשיו לגבי הגרפיקה:
הלוגו באמצע. הוא לפי דעתי צריך להיות בצד שמאל למעלה.
טקסט מרווח יותר.
והכתר מצולם על שולחן ואין לו ברק שמשתקף ע"ג המודעה.
חוץ מזה כל הצבעים מעולים

• הוסף לסימניות
אני מחכה לראות את התוצאה הסופית....

• הוסף לסימניות
תוצאה סופית

תודה רבה לכולם על ההערות הבונות שעזרו לי מאד. והנה לפניכם מה שיצא בסוף.

קבצים מצורפים

• מודעה השכרת כתרים copy.jpg
    1.1 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ואוו! שאפו! איזה שידרוג ענקי!
דבר אחרון שלדעתי קצת מפריע - זה העיטור התחתון השמאלי, הוא די גונב את העין מהלוגו, כדאי לעשות איתו משהו ואז.. מושלם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י israelm24;356812:
ואוו! שאפו! איזה שידרוג ענקי!
דבר אחרון שלדעתי קצת מפריע - זה העיטור התחתון השמאלי, הוא די גונב את העין מהלוגו, כדאי לעשות איתו משהו ואז.. מושלם!
אכן כן, כעת זה פשוט יפהפה! :)
אכן, צודק קודמי בקשר לגודל העיטור.
מלבד זה - שידרוג ענק! :eek:

רק הערה לשונית חשובה, לענ"ד:
המילים: "עם כתר מיוחד" - נשמעות ילדותיות משו, ומיותרות לחלוטין.

• הוסף לסימניות
מדהים! מצטרפת להערת קודמי לגבי העיטור-טולי תסיימי את הקו פשוט בלוגו?
נ.ב. הייתי מאוד שמחה אם תשתפי אותנו בתהליך יצירת התוית העגולה.

• הוסף לסימניות
מלכי,צל"ש!!!!!

עם כתר מיוחד---מיותר,
גם העיטור,תנסי אולי לשים משהו הרבה יותר עדין ובאופסטי

• הוסף לסימניות
עבודה מדהימה! בהחלט שיפור רציני ומשמעותי!

גם אני חושבת שאפשר לסיים את הקו בלוגו ואז אפשר להגדיל את שתי השורות התחתונות ולוותר על 'עם כתר מיוחד'. חוץ מזה, שהקו נמצא מאחורי הכתר אבל לפני ההשתקפות-צריך לשנות, פשוט להעביר אחורה.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה