כללי פרסומת+לוגו לחנות מחשבים

• הוסף לסימניות
בס"ד
הביצוע של Eצוב מהפורום (היא בקשה שאני אעלה לאתר יש לה בעיה במחשב משהו, לא הבנתי:):D) הרעיון של הלוגו שלי.
תודה לכולם,
קובי

קבצים מצורפים

• 0 ביטים · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה דווקא מוצלח מאוד
רק כמה דברים שיש לעשות עוד וזה שהמוצרים לא ירחפו אני חושב שצל יעזור להם מאוד אולי גם לרווח אותם משהו נראה קצת דחוס
חוץ מזה כמו שאמרתי נראה טוב

• הוסף לסימניות
מיוחד.... הכל נקי... :)

• הוסף לסימניות
הרעיונות שלך אחד אחד....
הביצוע צריך קצת שיפור אבל על עיצוב אפשר לסמוך...

• הוסף לסימניות
בטקסט שני להינות ללא י' - להנות

בנוסף לצל למוצרים
חבל שתמונת המחשב והמסך בצד ימין מפוקסלת מאוד

אם צורת המדפסת מתאימה כך
נסי לפחות להפוך את סמל חברת אפסון

• הוסף לסימניות
אני דוקא אתייחס ללוגו, נראה לי שכדאי לשלב צבע נוסף, אולי ירוק תפוח.
שנית, הסלוגן הזה לא מתאים לטעמי, למה הכח לקנות? בשביל לקנות לא צריך כח.... אלא צריך שהמוצר עצמו שקונים, במקרה זה מחשב, שתהיה לו עוצמה.
וזה המסר שצריך להעביר בסלוגן. בהצלחה

• הוסף לסימניות
אולי באנגלית היה מתאים power שזה לא רק כח אלא שליטה. בעברית אני עם נעמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה