פרסומת לחנוכה

• הוסף לסימניות
רציתי לשתף אתכם בפרסומת שעשיתי לפני יומיים-

http://orot.shidur.net/maor.php?video=/Mtzad_Katavot_Sound.flv

הפרסומת מאוד פשוטה מבחינה טכנית החידוש מבחינתי כאן זה הקריינות שלי והאריזה של הכל ביחד.
עבדתי על הכל (קונספט פרסומי, טקסט, קריינות, אפטר, עריכה וסאונד) משהו כמו 5 שעות.
הקריינות הוקלטה באמצעות מיקרופון פשוט של 20 שקל ובעזרת הכלים המתקדמים של Audition הבאתי אותה לרמה הזו.
תהנו.

• הוסף לסימניות
יפה מאוד
בקריינות סיום המשפטים לא חייב להיות בטון יותר נמוך.

• הוסף לסימניות
הקריינות נשמעת לא אייאייי בכלל.
השאר חמוד ויפה מאוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;690550:
הקריינות נשמעת לא אייאייי בכלל.
השאר חמוד ויפה מאוד.

"לא אייאיי" זה מאוד כללי תהיה ספציפי מה אני יכול לשפר בעינך?
חוץ מזה אל תשכח שאני לא קריין במקצועי.

• הוסף לסימניות
נשמע קצת חיקוי של משהו ולא מצטלצל טוב. קצת קשה לדבר על צליל בכתיבה אבל במשפט "חג אורות שמח" ניגנת חזק מידי וה"אורות" במיוחד.

• הוסף לסימניות
לגמרי לטעמי.
עושה את העבודה גם בלי קריינות טופ שבטופ.
מה קרה כאן לפרגון, חברים ?
אחלה ביצוע!

• הוסף לסימניות
יפה מאד! אהבתי
תודה על השתוף

• הוסף לסימניות
נקי, עובד מצוין

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;691077:
לגמרי לטעמי.
עושה את העבודה גם בלי קריינות טופ שבטופ.
מה קרה כאן לפרגון, חברים ?
אחלה ביצוע!

תודה על הפרגון!

זו תופעה ששמתי לב אליה כאן בפורום, כשמישהו מעלה עבודה בינונית מינוס אין בעיה לפרגן, תראה בלי סוף תשבחות ותודות, אבל כשזה קצת מעבר לרמה שרואים כאן, כבר קשה לפרגן.
אחרי זה מתלוננים שלא מעלים לפה עבודות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;691111:
תודה על הפרגון!

זו תופעה ששמתי לב אליה כאן בפורום, כשמישהו מעלה עבודה בינונית מינוס אין בעיה לפרגן, תראה בלי סוף תשבחות ותודות, אבל כשזה קצת מעבר לרמה שרואים כאן, כבר קשה לפרגן.

העבודות שבאמת ניתן ללמוד מהם בפורום כאן, זה בעיקר העבודות שלך, ואני מניחה שאני לא היחידה בפורום ששמתי לב לכך.
תודה.

• הוסף לסימניות
מה עם הנתיביים?
אנחנו רוצים גם לפרגן!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;691111:
תודה על הפרגון!

אל תסתכל על זה לא נכון,
פשוט מרוב הלם ותדהמה הראיה מטשטשת ואתה לא רואה לא פעמון תודה ולא מקלדת.
אני גם חושבת שבמקרה הזה, הרוח השיווקית שנושבת מהעבודה שלך מנמיכה במעט את הצורך להגיב, למוטב ובעיקר לטוב, כי יש לה שואו כזה של קליפ מקצועי מנקר עיניים, שאתה בדרך כלל רואה ברשת או בחוצות ואתה יודע טוב מאד שלשם הדרך עוד ארוכהההההההה...
כאחת שדווקא מבינה בעריכה , אני חייבת להודות שהרמה שלך היא משהו מעבר,
סוג של- אני חייבת לקחת כמה קורסים כדי לדעת איך עושים את זה.....

תותח. עלה והצלח!

• הוסף לסימניות
נצנץ, הגזמת עם הפירגון "מעט משבחו בפניו" אמרו לא כל שבחו.
תודה רבה, אני שמח לקבל פרגון כזה במיוחד ממשהי שמבינה עניין כמוך.

להלן קובץ לנתיבים (למה אי אפשר להעלות לכאן flv?):
צפה בקובץ המצורף 112176

קבצים מצורפים

• Mtzad_Katavot_Sound.zip
    KB 825.7 · צפיות: 27
  • הוסף לסימניות
אני יודעת שמעלים עבודות כדי לקבל חו"ד. וכשאני מעלה חוץ מזה שכיף לשמוע מחמאות אני מחפשת תכלס מי העיר לי משהו שיכול לקדם אותי/את העבודה. הכי נחמד להיות נחמדים אבל אני חשבתי שיש פה מטרה מסויימת במיוחד שההקלטה היא שלך. ויש לה עליה שליטה מלאה.

אגב לגבי מה שהערת אכן לפעמים כשעבודה היא בינונית או פחות ובעניי משהו בבסיס חלש אז אני לא אשב לכתוב מגילה למה זה לא הכי נראה לי בדיוק, אבל כשיש עבודה מעולה ופרט קטן הציק יותר נשלף לי להעיר.

שמתי לב לזה לא רק כאן אלא גם בעיצוב גרפי. נראה לי שמי שמעלה עבודה חלשה חומלים עליו ומי שמעלה משהו חזק, מאמינים שהגב שלו חזק והוא מאמין מספיק בעבודות שלו גם אם הוא ישמע בקורת.

איזה התפייטות:rolleyes:

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;691272:
אני יודעת שמעלים עבודות כדי לקבל חו"ד. וכשאני מעלה חוץ מזה שכיף לשמוע מחמאות אני מחפשת תכלס מי העיר לי משהו שיכול לקדם אותי/את העבודה. הכי נחמד להיות נחמדים אבל אני חשבתי שיש פה מטרה מסויימת במיוחד שההקלטה היא שלך. ויש לה עליה שליטה מלאה.

אגב לגבי מה שהערת אכן לפעמים כשעבודה היא בינונית או פחות ובעניי משהו בבסיס חלש אז אני לא אשב לכתוב מגילה למה זה לא הכי נראה לי בדיוק, אבל כשיש עבודה מעולה ופרט קטן הציק יותר נשלף לי להעיר.

שמתי לב לזה לא רק כאן אלא גם בעיצוב גרפי. נראה לי שמי שמעלה עבודה חלשה חומלים עליו ומי שמעלה משהו חזק, מאמינים שהגב שלו חזק והוא מאמין מספיק בעבודות שלו גם אם הוא ישמע בקורת.

איזה התפייטות:rolleyes:

בכיף אני רוצה לשמוע ביקורת ואני גם מסכים עם חלק מהביקורות שנשמעו פה, אבל אני רוצה שהביקורת תבוא ממקום אמיתי וכשאני שומע רק ביקורות זה מעלה בי חשד.

• הוסף לסימניות
בסאונד אני לא כ"כ מבינה, לכן אמנע מלהביע דעה.
הסגנון של הפרסומת מקסים, הסתכלתי כמה פעמים, זה נראה יותר פלאש מאשר אפטר, לא?
דרך אגב, באיזה פונט השתמשת? אהבתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י maor700;690601:
"לא אייאיי" זה מאוד כללי תהיה ספציפי מה אני יכול לשפר בעינך?
חוץ מזה אל תשכח שאני לא קריין במקצועי.

מצטער שלא הייתי כאן אתמול לענות, אך התכוונתי ככה:
יש אנשים שהיו מקבלים על זה שירות ותשבחות, וגם ממני, ויש אנשים שאני חושב שהם מקצוענים ואני מצפה כשהם מעלים סרט, לראות משהו תותח, וככה זה אצלך...
הסאונד נשמע כמו במיקרופון של 30 שקל וזה לא תואם כלל את רמת הויז'ואל המקצועית.
ובתור אחד שמכיר אותך כבר כמה שנים, אתה לא אמור לתת לפס קול כזה לצאת מתחת ידך, אלא אם זה כתחביב, או בקטנה, או ניסיון, או כי אין ברירה.
אבל ללקוח? -לא אתה.

ולפירוט, הקריינות נשמעת מבחינת הקריין כמו שאתה מחזיק מעצמך כקריין, וכבר כתבת שזה בקטע חובבני, ועל זה לא הערתי כלום, רק מבחינת הסאונד , זה נשמע ממיקרופון פשוט, לא איכותי, ועל זה כתבתי לא אייאייי...

אתה שואל אותי - מה היה קורה אם היתה תחרות לעשות סרט כזה, עם מיקרופון כזה בלבד...
הייתי אומר שאתה זכית מקום ראשון, כי עשית את המקסימום.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י וידאו פלוס;691334:
בסאונד אני לא כ"כ מבינה, לכן אמנע מלהביע דעה.
הסגנון של הפרסומת מקסים, הסתכלתי כמה פעמים, זה נראה יותר פלאש מאשר אפטר, לא?
דרך אגב, באיזה פונט השתמשת? אהבתי.

עקרונית אין מניעה לעשות את זה גם בפלאש אם כי זה יהיה פחות נוח.
לא זוכר את שם הפונט כשאהיה מול הפרויקט אכתוב, זה פונט של פונטביט.

נכתב ע"י פופקו;691419:
מצטער שלא הייתי כאן אתמול לענות, אך התכוונתי ככה:
יש אנשים שהיו מקבלים על זה שירות ותשבחות, וגם ממני, ויש אנשים שאני חושב שהם מקצוענים ואני מצפה כשהם מעלים סרט, לראות משהו תותח, וככה זה אצלך...
הסאונד נשמע כמו במיקרופון של 30 שקל וזה לא תואם כלל את רמת הויז'ואל המקצועית.
ובתור אחד שמכיר אותך כבר כמה שנים, אתה לא אמור לתת לפס קול כזה לצאת מתחת ידך, אלא אם זה כתחביב, או בקטנה, או ניסיון, או כי אין ברירה.
אבל ללקוח? -לא אתה.

ולפירוט, הקריינות נשמעת מבחינת הקריין כמו שאתה מחזיק מעצמך כקריין, וכבר כתבת שזה בקטע חובבני, ועל זה לא הערתי כלום, רק מבחינת הסאונד , זה נשמע ממיקרופון פשוט, לא איכותי, ועל זה כתבתי לא אייאייי...

אתה שואל אותי - מה היה קורה אם היתה תחרות לעשות סרט כזה, עם מיקרופון כזה בלבד...
הייתי אומר שאתה זכית מקום ראשון, כי עשית את המקסימום.

בהצלחה.

אוקיי, קיבלתי.
במקרה הזה אני הייתי הלקוח ואני הייתי המבצע, הייתי צריך לעשות פרסומת לפרויקט הזה במסגרת המקום שאני עובד בו, יכלתי להסתפק בבנר אבל העדפתי לעשות פרסומת וידאו ככה שזה מלכתחילה אקסטרה.
ברור שאם היה מדובר בפרויקט מתוקצב הייתי עושה את זה באולפן עם ציוד מקצועי.

• הוסף לסימניות
עבודה מקצועית לחלוטין.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה