כללי פרסומת לחנות בגדי תינוקות

• הוסף לסימניות
אשמח לקבל הערות והארות.

קבצים מצורפים

• poster.jpg
    KB 469.4 · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
אם את רוצה לקבל יותר תגובות כדאי שתעלי את הקובץ בג'פג.

• הוסף לסימניות
הרעיון מקסים אבל המודעה חיוורת והפונטים לא תורמים לרעיון.
קצת ליטוש ועניין בקומפוזיציה, טיפוגרפיה וצבעים - ישרתו את הרעיון ויהפכו גם את המודעה למקסימה.

• הוסף לסימניות
רואים שחזרת מחופשת לידה...

ביצוע מדהים, אך חסרה חיות במודעה, יש יופי במודעה חלקה ונקיה אך במקרה הזה, כדאי לתת צבעים חזקים יותר. מודעה יפהפיה!

• הוסף לסימניות
חוץ מצבעים, עוד משהו???
אם תהיו יותר ספציפים זה יעזור לי מאד.......

• הוסף לסימניות
רעיון חמוד מאד, ביצוע מעט אנמי. (חסר בברזל;))

למה שלא תקחי סרט אמיתי?
פונטים יותר רכים יעשו טוב למודעה,
צבע נוסף,
וכן לגבש יותר את הטקסט,

בהצלחה ו...נחיתה רכה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mig;476966:
רעיון חמוד מאד, ביצוע מעט אנמי. (חסר בברזל;))

למה שלא תקחי סרט אמיתי?
פונטים יותר רכים יעשו טוב למודעה,
צבע נוסף,
וכן לגבש יותר את הטקסט,

בהצלחה ו...נחיתה רכה.

במקור זה היה עם סרט אמיתי וזה היה פחות יפה.....
הפונטים לא מספיק רכים?
צבע נוסף? אני חוששת שזה יהיה פורימי....

• הוסף לסימניות
לא הייתי מחליפה את הסרט, אבל הייתי משנה את הסגול החיוור הזה של הלוגו לצבע אחר.
גם הצבע הוורוד עכור מידי לטעמי. כדי לא ליצור מודעה פורימית מידי תבחרי 3 גוונים שמשתלבים טוב עם הקונספט ובינהם. לטעמי הצבעים צריכים להיות רכים ונקיים (לא עכורים).
ייתכן שכדי לתת אווירה חמימה יותר ולא מנוכרת כדי לעדן את הרקע הלבן ע"י רקע מעבר עדין עדין מלבן לצבע בהיר מאוד.
גם בפונטים, כדאי לבחור פונטים יותר רכים וזורמים כדי לתת תחושה כזו גם לגבי ביגוד התינוקות.
הייתי מנסה לשחק עם טיפוגרפיה קצת יותר מיוחדת ממרכוז אמצע למרות שזו הבעיה האחרונה של המודעה הזו - אבל אם רוצים לשדרג זה כדאי.
בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אולי פשוט תחליפי צבע למשהו יותר חי. חוץ מזה צריך רווח לפני ואחרי המקף בשורה השלישית, וגם כדאי בין המילים שבכל הטקסט הצפוף.

• הוסף לסימניות
רעיון עיצובי חמוד ומביע.
כמו שטענו קודמי, הצבעים חלשים.
ניסיתי לקרוא את המודעה כאם וכקליינטית. יש בחנות החדשה הזו בשורה חדשנית של הקפדה על נוחות לנלבש וללובש. זאת למדתי מעיון מאומץ. יש לי תחושה שהמודעה כללית לא משכנעת להתעכב לקרוא אותה עד הסוף, וזו החמצה.
נראה לי שכדאי להישאר בקו הנקי, לעבור לצבעים עזים יותר, אבל עדיין בכיוון המתאים לרכות ותינוקות.

• הוסף לסימניות
עיצוב נקי ונעים ועם זאת נקי מידי עד אנמי
צריך להכניס חיים ועניין למודעה
הפונט לא מדהים
הלוגו מהממם!! אולי בצבעים עזים יותר הוא יהיה יותר עצמתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י טאצ';477113:
עיצוב נקי ונעים ועם זאת נקי מידי עד אנמי
צריך להכניס חיים ועניין למודעה
הפונט לא מדהים
הלוגו מהממם!! אולי בצבעים עזים יותר הוא יהיה יותר עצמתי

לא שייך לשנות כעת את צבע הלוגו

• הוסף לסימניות
מצטרפת למה שכתבו מעלי - מקסים,עדין ונקי, אבל צריך להחיות את הצבעים
וכן הבודי טקסט כל כך צפוף שהמילים מתחברות.

• הוסף לסימניות
חמוד חמוד!
הייתי מוסיפה עוד צבעי פסטל.
זה קצת לא "תינוקי"

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה