כללי פרסומת למאפה נאמן מעודכן

• הוסף לסימניות
מה דעתכם?
מה צריך לשפץ ולשנות?
אשמח לקבל הערות
תודה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Naomi123;1474437:
מה דעתכם?
מה צריך לשפץ ולשנות?
אשמח לקבל הערות
תודה

משודרג מאוד ומוצלח מאוד מאוד!!!!

הערה קטנה!
כדאי לשים את הטקסט והלוגו בתוך מלבן תחום ולא שישתלב עם התמונה כך התמונה תהיה יותר חדה ועצמתית.

סה"כ מדהים!!!

• הוסף לסימניות
מצטרפת לקודמיי, ובנוסף הייתי מורידה את הצל מתת לכותרת ומחליפה צבע. אגב, למה הפונט הזה? זה הפונט של הבודי-טקסט? קצת קונטרסטי לי מדי מול הלוגו.

• הוסף לסימניות
ואיך זה?

תודה לכל העוזרים
מה דעתכם עכשיו?
מה יותר טוב?
ומה אפשר לשנות?
אני חושבת שמס' 2 יותר טוב

• הוסף לסימניות
יפה מאד.

צבע הקרם בתחתית לא זורם עם צבע הפנינה-סגלגלה של המגש.
הייתי מסיר ההצללה מהטקסט ומטפל בו טיפוגרפית (גדלים שונים, גופנים שונים), לדוג': 'שיק' באותיות סריפיות, עדכניות וגדולות, ו'בטעם מושלם' קטן יותר, מתחת ל'שיק', באותיות סקריפטיות.

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1474453:
מצטרפת לקודמיי, ובנוסף הייתי מורידה את הצל מתת לכותרת ומחליפה צבע. אגב, למה הפונט הזה? זה הפונט של הבודי-טקסט? קצת קונטרסטי לי מדי מול הלוגו.
איזה פונט היית ממליצה?
השתמשתי בכריזמה

• הוסף לסימניות
פונט לבודי טקסט- פקאן או בוקר טוב

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
בקיצור פונט סנסריפי!!!
ובאמת כדאי לשחק עם הטיפוגרפיה כמו שהזכיר כאן yair
בהצלחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
הנה רעיון מהיר להמחשה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרנולה;1474642:
בקיצור פונט סנסריפי!!!
ובאמת כדאי לשחק עם הטיפוגרפיה כמו שהזכיר כאן yair
בהצלחה!!!!!!
איזה פונט היית ממליצה?
ומה זה אותיות סקרפטיות?

• הוסף לסימניות
פונט סנסריפי - זה פונט בלי ה"פצ'וקצ'קים האלו" למעלה באותיות!

• הוסף לסימניות
אהבתי שהורדת את הצבע השמנת למטה - הרבה יותר טוב ככה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yair7733;1474667:
האם הפונט הזה נקרא פונט שיק?
ואיך גרמת לאות ל' להיות גבוהה למעלה
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה