כללי פרסומת למאפיה קטנה

• הוסף לסימניות
מודה לכם על תשומת הלב וביקורת בונה
זה עדיין ברמת סקיצה כך שהתמונות לא איכותיות

קבצים מצורפים

• פרסומת מטבח ברחוב.jpg
    1.3 MB · צפיות: 24
  • הוסף לסימניות
לדעתי מדי ריק וחסר צבע אמנם הרעיון שלך הוא כנראה באיור אבל זה צריך לענ"ד להעשות בצורה יותר מקצועית וכן השולחן הוא תמונה ונראה דבוק ולא קשור לאיור אם איור אז עד הסוף

• הוסף לסימניות
ברמת הרעיון זה יכול להסתיים יפה
אך נכון לשלב זה חסר עיבוד ולכן קשה להביע דעה!

הצלחה

• הוסף לסימניות
לציור יש המון אופי!
הייתי מחפשת תמונה עם יותר סגנון ולא תמונה סתמית.
כמובן שהטיפוגרפיה חייבת עיבוד.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יש לך תמיד מרכיבים מאאוד יפים בעבודות אבל החיבור שלהם גרוע.

כל החלק התחתון זקוק לשיפוץ,הפונט והסידור של הכיתובים שם.
הצלחות!

• הוסף לסימניות
אני חושבת שלקהל היעד הספציפי סגנון הציור ממש מעולה, כמובן שרצוי לצייר מחדש. ולצבוע בצורה רלוונטית יותר.
שים לב שהציור בלוגו משדר 2 אובייקטים גם כפפת מטבח וגם כורסה אולי זה יכול להיות משחק נחמד.
השלחן שיעמוד בפרונט שממש יראו מקרוב את מה שעמד עליו, צריך להיות עם מפה בצבע שלא נבלע בכביש.
בכלל זה מלחיץ אותי ככה להתמקם על הכביש. אולי השינקינאים אוהבים לחץ?
(דבר נוסף. אישי, אני חושבת שאם כבר אדם שותמ"צ מכין את זה כדאי להימנע מאנשים שאינם לבושים בצניעות.)

• הוסף לסימניות
כתובת הרחוב לא קריאה בכלל

• הוסף לסימניות
מאוד מתאים לשלב סגנון איור במסעדות/ מאפייות
במקרה הזה שמדובר במאפייה קטנה, לפי דעתי, כדאי ליצור אווירה חמימה ואישית,
כמו גווני חום.
יש ברשותי לוגו/בלנק שעשיתי בשביל הכיף בסגנון הזה, תוכל/י לבקש באישי.
בהצלחה

• הוסף לסימניות
קודם כול תודה רבה לכולם על ההתיחסות, אני בהחלט לומדת הרבה מהתגובות. היה לי מאוד קשה למצוא צילום של שולחן עם פרספקטיבה מתאימה. אם למישהוא יש אשמח לקבל. לאורך כול הפרוייקט אני עובדת על שילוב צילום איור. יתכן שזה עדיין לא עובד אבל בעזרת השם זה יעבוד.
בחלון שם זה בובה לא בן אדם. הכוונה על "צניעות"..וכן יתכן שאשנה את זה כי אני הולכת על גבול דק של חנות כשרה במקום חילוני. וכן אני רוצה ליצור מסרים סמויים.

• הוסף לסימניות
מאוד אוהבת את הרעיון
צריך להמשיך את הצבע האפור הזה עד למטה, הכיתוב יהיה מעליו,
מי צריך בכלל את המילים "מטבח ברחוב"?? לטעמי נשמע נורא,
חוץ מזה להגדיל את הלוגו

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה