כללי פרסומת למאפרת,

• הוסף לסימניות
אני לא למדתי גרפיקה ועיצוב אבל שרפתי על התוכנה הרבה לילות וימים ארוכים,
וב"ה אני עושה מדי פעם עבודות אשמח לשמוע על הפרסומת חו"ד מקצועית.
תודה ענקית

נעשה בפוטושופ.

קבצים מצורפים

• חיה מאפרת 2.jpg
    1.1 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
יפה.
העשן קצת מפריע לי. נותן תחושת רפאים קצת...

• הוסף לסימניות
יפה

כמה דברים שקפצו לי:
קחי בחשבון שהכתב יכול להבלע בשחור, במיוחד ה"מחירים נוחים..."
הלוגו של אלמקייג' פיצי
הגיוני שתצטרכי להגדיל קצת את הכתב
רצוי להוריד את האפקט מהפרטים למטה
הייתי ממליצה במקום העשן לשים אולי פירורי פודרה או משו בסגנון שזה יותר קשור לאיפור

הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

-הchaya יכול לשבת יותר טוב על הבקבוקון,
-אם זה יתפרסם באיזה מקומון- לא יראו כלום! וגם באיכות טובה, כדאי מאד לעבות וכו'
-בשורת הפרטים- להתאים גודל של כתובת מייל ולנסות בלי מעבר צבע, זה מקשה על הקריאות לאור המצב...
-אני לא בטוחה אם צריך נקודה בסוף הטקסט העליון, אני יותר אוהבת בלי.
-תשאלי את הגברת אם היא לא רוצה לכתוב את אזור המגורים שלה. אם היא מגיעה לכל מקום זה פחות משנה, אבל שמתי לב שאני פונה יותר למודעות שמעניקות לי מידע ולא גורמות לי להתקשר כדי לגלות שהיא בכלל בבני ברק ואני הרי לא הולכת לשלם 400 ש"ח נסיעות...

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
תודה רבה ע"כ הערות המחכימות...

דרך אגב, אני גבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה