כללי פרסומת למופע, דעתכם חשובה!!!

• הוסף לסימניות
פרסומת למופע, הלקוח רוצה שישדר מסר של 'עומק', ניסיתי וזה מה שיצא.

מה אפשר לשפץ או בכלל לעשות חדש...

סקיצה בהחלט, על אף שראיתי שלא עוזר שאומרים שזה סקיצה כמו באשכול הזה (5 עמודים, בנתיים:)) פה באמת סקיצה;)

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 223.2 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
החלק העליון מדהים, ממש עוצמתי!
ה"קולות" קצת עמום - צריך שיפור.
נראה לי לוותר העיוות של "לראות את הקולות" - הוא גורע ממה שמעליו

• הוסף לסימניות
אני שונאת את הפונט שרשמת בו את מופע חדש שלא תשכחי!!!
ולדעתי מיותר הה' (המופע החדש)

חוץ לזה זה מאוד יפה
עלה והצלח אביגדור

• הוסף לסימניות
מיוחד!!!
מאוד מרשים
לראות את הקולות- לא כ"כ ברור

• הוסף לסימניות
מרשים ביותר.

הייתי משנה את הפונט של כתב היד למשהו יותר מתאים, התחלת עם אלפא.

• הוסף לסימניות
הביצוע של החלק העליון מדהים הלמטה חלש אולי זה האלסקה שמעצבן אותי...

• הוסף לסימניות
קולות לא רשום עם פונט אלפה של פונטביט?
בכל מקרה פונט כתב היד למטה לא מתחבר לי למודעה.

• הוסף לסימניות
כל הפונטים במודעה זה 'מסע' של פונטביט.

הכתב יד הוא 'אלסקה' ג"כ של פונטביט והוא כתב יד מדהים. למה?! רק ל'מימד' מותר להשתמש איתו בכל פרסומת כמעט??? גם אני שילמתי עליו ממיטב כספי ורוצה להנות איתו.

סתאאאאם אולי אחליף לפונט אחר, רק אחכה לשאר המגיבים:)

תודה לאלו שהאירו את עיני בינתיים.

• הוסף לסימניות
אל תחליף, זה פשוט אדיר!
מה שכן, אולי איזה קו חיצוני למילה "קולות". אולי.

• הוסף לסימניות
מהמם, יש מסר של עומק.
בכללית אני לא בעד centered טקסט

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי, הפונט 'אלסקה' בהחלט מתאים מכיוון שהוא פונה לקהל היעד שזה נשים ובנות. חשוב להתאים את הפונט לקהל היעד.

אפרופו הפונט 'אלסקה', את הפונט עיצב נדב עזרא ע"י ששפך צבע משפופרת על נייר, סרק, עיבד וכך יצא לעולם פונט יפה כזה.

• הוסף לסימניות
מעולה. ממש ממש מעביר את המסר, עומק, מיסתורין, מאוד מסקרן.
הצבעים מתאימים בול.

אני חושבת שאלסקה פשוט קצת נלעס, אולי בגלל זה אנשים כל כך מתנגדים לו... סה"כ פונט מדהים, הבעי'ה שכשרואים אותו הרבה הוא קצת מאבד את זה... אבל בכלל לא בטוח שחייבים פה להחליפו.

לגבי "קולות" גם לדעתי צריך לחדד יותר את הקצוות, זה יעצים את המודעה.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
ממש יפה מאד. באמת רואים את הקולות... בקשר לפונטים - לדעתי תשאיר את הפקה חדשה... ככה ואת 'המופע החדש...' תשנה. ולא נורא אם לא...

• הוסף לסימניות
המודעה כולה יפה מאד
משהו דווקא בצבעים של "קולות" מפריע לי אולי תוסיף שם מסגרת דקיקה לחלק הפנימי-בהירה. והאם יש שם גם קצת אדום או ממשפחתו?-זה מה שמפריע לי

• הוסף לסימניות
יפה מאוד. אין דבר כזה "שונא פונט" כל פונט מתאים או לא לדבר מסויים. יכול להיות שיותר מדי השתמשו בפונט וקצת "שרפו" אותו, אבל זה לא בא בשימוש כ"כ גדול אצלך במודעה שזה מצריך שינוי לדעתי. אחלה.

• הוסף לסימניות
טוב אין שונאת פונט יש לא אוהבת תסוג הזה של האות אולי כי אני רואה אותו הרבה אצלינו...

• הוסף לסימניות
אצלי יש גופנים, כשכשאני רואה אותם אני נתקף סחרחורת.
כמו דויד למשל. טיימס ניו רומן בעברית. אריאל. ועוד הרבה.
וכמו שכתבתי באשכול הסמוך.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;47375:

לא פלא, זה מה שאתה רואה מול העינים כל היום..........prog:);)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה