כללי פרסומת למכירה. מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
האם הרעיון של המראה הריקה מושך את המבט הנשי?

קבצים מצורפים

• DUSHI22.jpg
    KB 842.6 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
יפה ויוקרתי.
אני אישית אהבתי את המראה, דוקא יפה. אבל מה שמפריע לי זה משהו בטקסט הימני. אולי צפיפות?!

• הוסף לסימניות
מיוחד במינו

• הוסף לסימניות
יפה ומושך,
לדעתי כדאי להחליף את הפונט של -לכלה ולמחותנת וכו', הכתב השני יוקרתי וקלאסי,והנ"ל קצת כבד ופשוט.
הצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
מודעה מקסימה!

הערות:

א. ריבוי פונטים, מומלץ לצמצם ל2 בלבד.

ב. הפריע לי הפונט הרחב לעומת הצר
במילים המכירה - רחב
לשבת וחג - צר
וכן בהמשך זה לא נעים לעין.

• הוסף לסימניות
הרעיון של המראה מוצלח לדעתי ומושך תשומת לב.
יש כאן יותר מדי הרבה פונטים, לא? (5!)

• הוסף לסימניות
רעיון מאוד חמוד ומרענן!

לדעתי יש כאן עומס פונטיםם!! תנסי לצמצם..
כדאי גם לרווח בין הלוגו לטקסט, ולרווח בתוך הטקסט עצמו..
טיפה צפוף שם!

• הוסף לסימניות
מהמם, מושך ויוקרתי.
כמו קודמי מפריע מאוד ריבוי הפונטים. ושימי לב ש:המכירה וכו.. יותר מדי צמוד לפסקה הראשונה.

• הוסף לסימניות
הקומפוזיציה לא מספיק טובה. הטקסט מתחרה עם המראה לגמרי

• הוסף לסימניות
יפה בהחלט, אולי כדאי לכתוב, "הפתעה בכל מבט במראה"
וכן הטיפוגרפיה צריכה טיפול רציני, הן מבחינת הסידור של הטקסט, והן מבחינת סגנון הפונטים.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
להשאר עם 2 סוגי פונטים

• הוסף לסימניות
אהבתי מאוד את המודעה, משדרת בהחלט רמה ויוקרה ואת המקצועיות שלך
נראה לי שהכיתוב של "המכירה היוקרתית לאופנה בנלאומית" לא מובנת בצורה בה היא בנויה עכשיו , המסר קצת מתפספס הוא לא מצליח להיות חלק מהטקסט.
אולי אם המילים ישתלבו בתוך המודעה בצורה תחבירית נכונה זה יהיה מעולה אחרת אולי עדיף לשחק עם זה בצורה אחרת
מקווה שהסברתי את עצמי טוב, בהצלחה!!!

• הוסף לסימניות
ראיתי אתמול בעיתון. המראה לא מספיק ברורה שם ולא מספיק דומיננטית. הטקסט - לקח לי קצת זמן להבין במה מדובר. יש מה לתקן למרות בהרעיון יפה.

• הוסף לסימניות
צר לי... אך בניגוד לכולם....
המודעה יפה אבל לדעתי משדרת "בגדים למבוגרות" ולא משהו צעיר שאמור לשמש גם כלות. אני לא הייתי נכנסת לקנות (על אף גילי הלא כל כך צעיר)...

• הוסף לסימניות
מיוחד!

נכתב ע"י Aאילה;394835:
מודעה מקסימה!

הערות:

א. ריבוי פונטים, מומלץ לצמצם ל2 בלבד.

ב. הפריע לי הפונט הרחב לעומת הצר
במילים המכירה - רחב
לשבת וחג - צר
ו
גם לי זה הפריע ונראה לי שהכיתוב על המראה צריל להיות יותר בולט באיזשהוא אופן.( כי א"א ממש להבליט אותו רגיל)
חוץ מזה המודעה מקסימה ומושכת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה