כללי פרסומת למכירת תכשיטים

• הוסף לסימניות
מה דעתכם על הפרסומת?
אשמח לכל הארה/הערה שהיא
תודה מראש

• הוסף לסימניות
אהבתי! מעניין ומקורי
לתשומת ליבך לפני הורדה לדפוס-
בתליון גולפיד ובמקביל לו מצויין שמחיר 00

• הוסף לסימניות
יפה!
הייתי מגדילה קצת את הכיתוב תחת המילה 'תתחדשי' ואולי איזה יישור בלוק או משהו , קצת לשחק שם עם הטיפוגרפיה
וגם את הפרטים למטה מעט להגדיל..

• הוסף לסימניות
צבע הרקע והכיתוב יפים מאד!
לי קצת הפריע שהתכשיטים 'חנוקים' וממוסגרים במעגל הגדול, ניסית בלי המעגל?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;1997466:
צבע הרקע והכיתוב יפים מאד!
לי קצת הפריע שהתכשיטים 'חנוקים' וממוסגרים במעגל הגדול, ניסית בלי המעגל?

זאת למעשה סקיצה ראשונית שעציבתי ללקוחה ובאמת הסתפקתי אם העיגול ממסגר מידי.
יש לך רעיון איך אפשר לשלב את התכשיטים (הם צולמו על רקע שחור כך שאעדיף להישאר עם הרקע השחור) בצורה מעניינת - לא סטנדרטית?
אשמח להצעות... תודה

• הוסף לסימניות
אין להם תמונות יותר טובות? ):

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י בתשבע7;1997565:
אין להם תמונות יותר טובות? ):

סה"כ מדובר במכירה ביתית והתמונות לא נעשו אצל צלמת...
בכל אופן, אשמח לקבל רעיונות לנתונים הקיימים

• הוסף לסימניות
נעים מאד לעין.
גוונים יפים.
התכשיטים מאד סטנדרטיים ולא מקוריים,
שלא היו מושכים אותי עד אליהם גם מהבנין ממול.
הייתי ממליצה לשים תמונות של דברים ייחודיים
במיוחד אם הם המעצבים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה