תקשורת פרסומת למעלה משתי דקות!!! בקווי ימות המשיח

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
כידוע לאחרונה הוסיפו החברות המפעילות את הקווים פרסומות בחיוג לקו, וימות המשיח מפרסמים את הסים הלא כשר 'סימהדרין', אבל עכשיו התקשרתי לקו מסוים (משהו שהיה נחוץ לי) והם מייבשים אותי שתיים וחצי דקות!!! עם שיר שלם שחוזר על עצמו עם הפרסומת המטופשת הזו, האם זה הגיוני להכניס פרסומות באורך שאין אפילו ברדיו? למה אנשים עדיין משתמשים בקווים של החברה הזו?

• הוסף לסימניות
נראה לי שבפרסומות הארוכות (מתי שאומרים בהתחלה "פרסומת" ולא "פרסומת קצרה") אחרי 5 שניות אפשר לדלג ע"י לחיצה על מקש 1 (ככה עידכנו פעם בזירת החדשות)

• הוסף לסימניות
נראה לי שבפרסומות הארוכות (מתי שאומרים בהתחלה "פרסומת" ולא "פרסומת קצרה") אחרי 5 שניות אפשר לדלג ע"י לחיצה על מקש 1 (ככה עידכנו פעם בזירת החדשות)
אכן,
ואם לא 1 אז אולי 4, בכל מקרה לנסות כמה לחצנים עד שמצליחים

• הוסף לסימניות
כנ"ל כמעט בכל החברות מנסים פעם אחת את כל המקשים ומגלים מה עובד (לדוגמא ב"תא קולי המתקדם" ניתן לדלג ע"י לחיצה פעמיים על 4)

• הוסף לסימניות
מניסיון אחרי 5 שניות מקש 3

• הוסף לסימניות
כידוע לאחרונה הוסיפו החברות המפעילות את הקווים פרסומות בחיוג לקו, וימות המשיח מפרסמים את הסים הלא כשר 'סימהדרין', אבל עכשיו התקשרתי לקו מסוים (משהו שהיה נחוץ לי) והם מייבשים אותי שתיים וחצי דקות!!! עם שיר שלם שחוזר על עצמו עם הפרסומת המטופשת הזו, האם זה הגיוני להכניס פרסומות באורך שאין אפילו ברדיו? למה אנשים עדיין משתמשים בקווים של החברה הזו?
אפשר ללחוץ על המקש '1' וזה יעבור, יש כאלה שלוחצים פעמיים '1' וזה עבר,
בהצלחה רבה

• הוסף לסימניות
לשם השוואה, התקשרתי עכשיו לקו של קול כשר, 20 שניות פרסומת, וזה עוד פרסומת ארוכה (יחסית).

• הוסף לסימניות
כל זמן שאתם נזקקים לחברה שלהם הם יעשו מה שהם רוצים,
רק כשזה יהיה הפוך כלומר שאתם תשלמו כסף ואז הם יצטרכו לרדוף אחריכם תוכלו להתלונן.

• הוסף לסימניות
כל מה שנכתב פה לא מוריד מההתנהגות הבזויה של החברה שלא אומרים שאפשר לעקוף את הפרסומת ורוב האנשים לא יודעים.

• הוסף לסימניות
כל זמן שאתם נזקקים לחברה שלהם הם יעשו מה שהם רוצים,
רק כשזה יהיה הפוך כלומר שאתם תשלמו כסף ואז הם יצטרכו לרדוף אחריכם תוכלו להתלונן.
א' לכן אני באמת שואל למה לא עוברים לחברות אחרות כמו קול כשר
ב' אם חברות אחרות לא מפסידות כסף מפרסומת של 20 שניות אין סיבה שהם יצטרכו יותר, אולי מחר כבר יהיה 10 דקות פרסומת? יש גבול לטירוף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה