כללי פרסומת למעצבת פנים

• פותח הנושא ROT
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
סקיצה ראשונית
חשובה לי חוות דעתכם

קבצים מצורפים

• 123.png
    KB 876.5 · צפיות: 127
  • הוסף לסימניות
מהמם מהמם מהמם,

אבל - לא נותן "אוירה" ותחושה של עיצוב פנים...
אלא יותר של חנות כלשהי.

• הוסף לסימניות
נעים לעין, מאד אפילו,
התמונה שצירפת שם נותנת תחושה של חנות שוקולדים...
נסי להחליף תמונה

• הוסף לסימניות
למה המלל לא למטה למה צריך חלל חום
כפרי מדרני הפסיק צמוד

• הוסף לסימניות
לדעתי הסגנון לא משדר עיצוב פנים אלא יותר חופשה מפנקת בשוויץ...

הייתי מנסה לחשוב עוד ולתת דגש לעניין של ה"פנים"...
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה מאוד! אבל הייתי מצפה לראות בעיגול משהו עיצובי ממש, שישדר את תוכן המודעה.

• הוסף לסימניות
התמונה היא של חג המולד, נסי להחליף.

• הוסף לסימניות
אין כל כך קשר בין כל האלמנטים, נסי לקשר גם בין המלל לתמונות, והכדור נראה סתם עומד באמצע העולם, אבל הצבעים משדרים נעימות וזה טוב, תשמרי על האווירה של המודעה!

(וכמובן להוריד את ה"שאטרסטוק")

• הוסף לסימניות
לדעתי (לא בתור גריפקאי אלא בתור לקוח שמנסה להשתכנע)
אם המשפט הוא על הגשמת חלומות
אז מה שצריך זה בועה שמשדרת חלום (להוסיף כמה בועות קטנות כמו בכל קומיקס מצוי)
כשבתוך הבועה תמונה של בית יפה מהחלומות (אתה יכול לצלם את הבית שלי:p)
כשלדעתי זה שילוב מנצח (אם כי קשה לי להאמין ששום מעצבת פנים עוד לא השתמשה בפרסום מסוג זה)

• הוסף לסימניות
אני מעלה את האשכול מהארכיון
ההודעה מעוצבת בהתאמה להמלצותיכם

קבצים מצורפים

• לאורך.png
    KB 273.6 · צפיות: 81

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה