כללי פרסומת למערכות אבטחה

• פותח הנושא st28
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לחו"ד..
הלוגו לא שלי כמובן!!!!!
הצבעים כאן משום מה יותר כהים ואפרוריים...

קבצים מצורפים

• מודעה אבטחה.jpg
    KB 45.4 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
העין שבחרת, יש לה בול את המבט שצריך להיות לה.. מעולה!
בתחילה צרם לי הגרדיינט החלק כי משתמשים באפקט הזה בעיקר ילדים, אבל כאן דווקא יש לזה משמעות אלקטרונית חלקה כזו, לא יודעת איך להסביר.
הלוגו דווקא יפה.
בקרעים יש מה לשפר.

• הוסף לסימניות
לגבי הצבעים האפורים, כשאת עושה save for web הוא קובע אוטומטית פרופיל צבע שמתאים לאינטרנט. אם פרופיל ה-RGB של המסמך הוא adobe rgb ועשית שמירה לרשת - הוא מחליף אוטומטית לsrgb והצבעים הופכים אפרפרים כי זה מה שקורה בד"כ בהחלפה של שני הפרופילים האלה.
אם את על אילוס הפתרון הוא להכנס להגדרות ברירת המחדל של פרופילי הצבע, ולבחור של srgb במקום adobe rgb ואח"כ לעשות שמירה לרשת.
אם את שומרת דרך פוטושופ והקובץ ב RGB תהפכי ל CMYK של נייר כרומו ואח"כ שמירה לרשת, זה יפתור את הבעיה.

המודעה יפה, אבל הקרעים דורשים שיפור

• הוסף לסימניות
יפה ומביע. קצת חדגוני ומשעמם אבל בהתחשב בקהל היעד ובמטרה - זה נסלח.

הקרע באמצע המודעה מדי "וקטורי"... עדיף לקחת תמונה אמיתית עם קרע כזה, אם תרצי - יש לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י R.Design;366770:
יפה ומביע. קצת חדגוני ומשעמם אבל בהתחשב בקהל היעד ובמטרה - זה נסלח.

הקרע באמצע המודעה מדי "וקטורי"... עדיף לקחת תמונה אמיתית עם קרע כזה, אם תרצי - יש לי.

אשמח מאוד אם תעלי תתמונה

• הוסף לסימניות
העיצוב מאוד יפה, אבל בשביל מה הפסיק אחרי "בשביל השקט שלך"?

אם כבר אז נקודה, אבל פסיק אין מקומו כאן.

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה ונקי!
אני גם חושבת שהפסיק לא ככ במקום.

• הוסף לסימניות
נקי ויפה.
הסטריפ למטה קצת משונה לי. אולי בגלל שהלוגו חותך אותו בדיוק בחצי?
יש מצב לחתוך בצורת עיגול, או אולי להעלות אותו קצת?

• הוסף לסימניות
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

תודה רבה!!!!!!

• הוסף לסימניות
עבודה יפה ומלאה הבעה,הגנבים יפחדו מהמבט ...מצטרפת לנ"ל לגבי הסטריפ למטה ,לא מתאים ללוגו הזה.

• הוסף לסימניות
איך עכשיו הקרע? התמונות לא היו טובות לכאן...

קבצים מצורפים

• מודעה1.jpg
    KB 42.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
מקסים

• הוסף לסימניות
חסר קצת צל נופל בין הקרע לעין
חוצמזה- מקסים

• הוסף לסימניות
הקרעים מצוינים עכשיו. הלוגו השתדרג יוצא מהכלל, אולי טיפה להקטין אותו הוא נראה משתלט על השם של העסק .השם יושב מצוין בסטריפ ממש מקבל הגנה.

• הוסף לסימניות
אין צל נופל מתחת לקרעים
ואין בחלק הפנימי - נראה מודבק לעין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה