כללי פרסומת למצגת

• הוסף לסימניות
הקובץ בהמשך. דחוף דחוף דחוף חוות דעת ועצות ליעול. משהו מהרגע להרגע, בתוך חוברת פרסומות\ שאני הגעתי למבוי סתום וזקוקה לעזרתכם המקצועית. שימשוך, שיביע...

• הוסף לסימניות
נראה מאוד יפה,
תופס את העין,
משהו בכיתוב על היד מפריע לי, קצת לסדר אותו.

• הוסף לסימניות
נראה יד של תינוקת - וזה לא טוב
המלל לא יושב טוב בתוך היד

• הוסף לסימניות
להחליף את התמונה של היד

• הוסף לסימניות
לרווח בין המילים "כאחד" "בסיגנון"
אכן קצת מציק הטקסט ביד הטקסט מעל היד מעולה

• הוסף לסימניות
יפה אולי תני מיד שלישי לאותיות או לעיגול

• הוסף לסימניות
השני - אמור להיראות כמו כדור בדולח של מגדת עתידות?
אם כן, זה לא משהו שהייתי משתמשת בו כדי לבטא את הבחירה ללכת נגד הסחף בן דורנו...

• הוסף לסימניות
אמור להזכיר את כדור בעולם. לא להרואת אלא לתת השראה.

• הוסף לסימניות
משום מה, רוב הפרסומות על מצגות מכילות איזשהו עיצוב עם תמונות, אחרי הכל מצגת זה תמונות או וידיאו, אני לא הייתי מבינה מהעיצוב שיש כאן קשר למסך, אולי רקע שחור יועיל.

• הוסף לסימניות
אני שונאת להיות מהמלחיצים אבל עכשיו זה באמת יותר דחוף מדחוף ואני אובדת עצות בענין

• הוסף לסימניות
שמת לב שאלו ידי אשה, ושלא בטוח
שיתנו לך לפרסם בעיתונות החרדית?

[אפילו שזה מאד יפה]

אולי כדאי להוסיף קצת אלמנטים של במה
או משהו כזה.

• הוסף לסימניות
עכשיו יותר טוב?

קבצים מצורפים

• לעלות בחירה 2.jpg
    KB 440.7 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
וואוו, עכשיו זה קפץ כמה רמות!
הבעיה כרגע היא קצת בהחזקה של היד- מקודם היה יותר נכון לפי מה שזכור לי
ושימי לב שהריבוע של הפרטים עולה על היד והורס את כל האפקט...

בהצלחה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה