כללי פרסומת לסנדוויצים

• הוסף לסימניות
זה בעיקרון 3 מודעות אותו דבר בכל מודעה יש תמונה של סנדוויץ' אחר, אני מעלה כאן דוגמא אחת של הסקיצה הראשונה, מה אומרים? שיפורים? תיקונים?

צפה בקובץ המצורף 173596

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 50.6 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
הסנדווביץ בהחלט מגרה,
תוותרי על הפסים מהסנדביץ, או לפחות להבהיר אותם מאוד, בכל מקרה המיקום שלהם משהו עקום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1102415:
זה בעיקרון 3 מודעות אותו דבר בכל מודעה יש תמונה של סנדוויץ' אחר, אני מעלה כאן דוגמא אחת של הסקיצה הראשונה, מה אומרים? שיפורים? תיקונים?

צפה בקובץ המצורף 173596
היה מתאים לך לעשות את זה יותר נקי.
מספיק הגג עם רקע ניטרלי.

• הוסף לסימניות
נראה לי אותה מודעה בדיוק עם רקע לבן וטקסט בלי אפקטים/הבלטות וכו' יכול להיות משהו מוצלח מאד.
חוצ'מזה קצרה בינתי מהבין מדוע הטקסט לא יכול להיות ישר

• הוסף לסימניות
דוקא אני אהבתי את הרקע העמוס והקצת בלגן כי אם המטרה היא כמו שאמרו פה מאד אמריקאי וג'אנק פוד, העיצוב הזה עם הפנטים העקומים בכותרת והרקע הזה זווקא מאד משרתים את המטר, ו אלי זה דוקא מדבר...
אבל....
אם מדובר על" סנדוויץ בריאות"
אז דעתי מתהפכת, כי זה לא.... ממש לא זה...

• הוסף לסימניות
טוב אני עובדת על משהו שונה, רציתי בהחלט לשדר משהו אמריקאי, פשוט וזול, אבל..אני ינסה משהו שונה
יותר נקי:)

• הוסף לסימניות
באמת יותר נקי אבל..
פחות מגרה

• הוסף לסימניות
במודעות פרסום למוצרי אוכל / מסעדות וכו' כדאי להשתמש בצבע אדום שידוע כצבע מעורר תיאבון,
הירקרק אמנם משדר את הקטע של ירקות בריאות וכו' - אבל המודעה דבר ראשון צריכה לגרות את הצופה , כדאי לך להסתכל קצת במודעות פרסום למוצרי מזון בכיוון הזה ולראות את הסגנון , ועל מה כדאי לשים דגש..
לדוג' - הלוגו יכול בהחלט להתמקם למטה בצד - הכיתוב של ה'פותחים את הבוקר טוב ' יכול להיות הרבה יותר בולט, בגדול אהבתי את העיצוב , שיהיה המון בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י high;1102580:
באמת יותר נקי אבל..
פחות מגרה

כנראה שאת כבר אחרי ארוחת צהריים;)

מה לעשות כדי שיגרה? אני אהבתי את הסגנון הנקי אני יותר מתחברת אליו את המודעה הראשונה עיצבתי שלא לטעמי כיוון שבעל העסק הוא אמריקאי וחשבתי שעדיף להתחיל מייד בסגנון שיאהב, כרגע שלחתי לו את שניהם נראה מה הוא יאהב יותר..

• הוסף לסימניות
מצטרפת לדעתו של טוביאל (ככה קוראים את זה?:/) הצבע הירוק ממש לא מתאים כאן. לא עושה חשק.
בכל מקרה המודעה השניה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1102492:
דוקא אני אהבתי את הרקע העמוס והקצת בלגן כי אם המטרה היא כמו שאמרו פה מאד אמריקאי וג'אנק פוד, העיצוב הזה עם הפנטים העקומים בכותרת והרקע הזה זווקא מאד משרתים את המטר, ו אלי זה דוקא מדבר...
אבל....
אם מדובר על" סנדוויץ בריאות"
אז דעתי מתהפכת, כי זה לא.... ממש לא זה...
מסכימה עם כל מילה :)

• הוסף לסימניות
אין מה לאמר,
השני באמת משדר יותר את הסנדוויץ הטרי והבריא

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shosh22;1102595:
כנראה שאת כבר אחרי ארוחת צהריים;)

..
נכון... אבל התאבון עוד לא מת...
רק שהעיגולים שמאחורי הסנדויץ...עושים הרגשה של סנדויץ' מהמקרר..
שימי שם משו אחר

• הוסף לסימניות
ברור שהגגון!!

• הוסף לסימניות
איך זה שיש ללקוח שלך אותו לוגו כמו של חנות סנדויצים אצלנו, אותו בעה"ב?
תצלום מסך של האתר שלו

קבצים מצורפים

• sand.png
    KB 416.7 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה