כללי פרסומת לספריה על מה אתם ממליצים?

• הוסף לסימניות
עיצבתי שתי פרסומות לספריה
על מה אתם ממליצים? למה?

• הוסף לסימניות
הדמות דרושה שיפוץ

כפות הרגליים צריכות לפנות לצד ההפוך, ובכלל הגוף עצמו שמן ביחס לכפות הידיים והרגליים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוסטר;1724429:
הדמות דרושה שיפוץ

כפות הרגליים צריכות לפנות לצד ההפוך, ובכלל הגוף עצמו שמן ביחס לכפות הידיים והרגליים

אני יודעת.
האיור גרוע מאד
אבל לא ממש אכפת לי. נראה לכם שזה פוגם בכל המודעה?
(פשוט אני אחרי שעת השין בכל מה שנוגע להורדה לדפוס)

• הוסף לסימניות
לדעתי השניה.
היא יותר מעניינת ומושכת בכותרת.

• הוסף לסימניות
הכיוון של הכפות רגליים ממש צורם(לי בכל אופן)

המודעה השניה טובה יותר.

• הוסף לסימניות
השניה

• הוסף לסימניות
השניה.

נותן סיבה של 'מה היום מיומיים'.
ועוד, הילד למעלה יושב על ערימת הספרים מדגיש את הנקודה ביותר.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הסגנון.
בעיניי 2 המודעות חמודות
והראשונה יותר ממוקדת וברורה.

• הוסף לסימניות
השניה.
יותר נוח גם לקרוא את מה שכתוב בספרים כי זה ישר ולא מאונך.

• הוסף לסימניות
שימי לב שמשהו ברח ברקע של המודעה השניה.
את הכותרת "הספריה מתרחבת..." כדאי לסדר, הצל הכתום לא עומד טוב.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה