כללי פרסומת לספר אם למקרא

• הוסף לסימניות
הארות והערות יתקבלו בברכה :)

קבצים מצורפים

• פרסומת 2.jpg
    1.5 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
הגרפיקה יפה, הכותרת לא מושכת

• הוסף לסימניות
לעניות דעתי--- מוצלח מאוד!!!!
והכותרת ודא ששיכת, כי אם לא מדקדקים בק"ש לא יוצאים ידי חובה!!!!!

• הוסף לסימניות
כקדמי, יפה.
אבל הכותרת צריכה שינוי. גם בניסוח וגם בעיצוב.

הצלחות.

• הוסף לסימניות
מגניב. מסודר.

- אבל לדעתי כדאי שהמסגרת תיהיה עיטור כלשהו (אולי עיטור מהספר) ככה זה יעשה את זה יותר מעניין.

- כמו שאמרו קודמי - לאו דווקא שצריך להחליף את תוכן הכותרת אבל כן לעשות יותר טיפוגרפיה בכותרת. דהיינו לעשות אותו יותר מענייין...

שיהיה בהצלחה רבה ומופלגה!!!

• הוסף לסימניות
יפה מאד!

רק נראה לי שכדאי לשנות את הניסוח הכללי - "בינ"ו עמ"י עש"ו" "בס"ד י"ל הספר" "כמו כן ניתן", לסגנון קצת שונה מזה.
אני אישית במצבים דומים, נותן את הטקסט לעורך מקצועי (מקצועי מאד - ויחסית יקר! - אבל זה שווה לי כל שקל).
בסך הכללי יש יותר מדי טקסט, וזה די מכביד. הגם שהנושא חשוב מאין כמותו.
לטעמי האישי; רצוי אפילו להוריד את המסגרת - לתת תחושה רחבה ומתפרסת.
אבל בסך הכללי יפה ומרשים.
מקווה שהועלתי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תלמידים;979627:
יפה מאד!

רק נראה לי שכדאי לשנות את הניסוח הכללי - "בינ"ו עמ"י עש"ו" "בס"ד י"ל הספר" "כמו כן ניתן", לסגנון קצת שונה מזה.
אני אישית במצבים דומים, נותן את הטקסט לעורך מקצועי (מקצועי מאד - ויחסית יקר! - אבל זה שווה לי כל שקל).
בסך הכללי יש יותר מדי טקסט, וזה די מכביד. הגם שהנושא חשוב מאין כמותו.
לטעמי האישי; רצוי אפילו להוריד את המסגרת - לתת תחושה רחבה ומתפרסת.
אבל בסך הכללי יפה ומרשים.
מקווה שהועלתי.

מחילה אני לא אחראי על הטקסט

• הוסף לסימניות
הכריכה של הספר מדהימה
אם אתה עצבת זה צל"ש ענק!

• הוסף לסימניות
היה אשכול נפרד על הכריכה אם אני לא טועה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה