כללי פרסומת לספר

• הוסף לסימניות
סקיצה ראשונה, מחכה לריקושטים...

אשמח אם תהיה התייחסות לקופי- האם הייתם מתעניינים בספר הנ״ל בעקבות המודעה?
וכמובן למראה הכללי.

תודה מראש

קבצים מצורפים

• Artboard 1.jpg
    Artboard 1.jpg
    KB 285.3 · צפיות: 76
  • הוסף לסימניות
סולידי, נקי, וכיף לראות
הייתי קונה בכיף את הספר.

הארות פצפונות: אם יש לך מוקאפ אחר להדמיה, שמחדד יותר את הקיפול בכריכה (מה שבין השדרה והכריכה הקדמית) זה יותר טוב.
וכמו כן אם אפשר לשנות את הזווית שנראה יותר טוב גם את שדרת הספר, תבוא עליך ברכה.
הקטע "פתח להיכלו וכו'" ו"כרך ראשון בסדרה" וכו', לא נראה מספיק, כדאי לנסות להבליט אותו בצורה כל שהיא.
גם הטלפון להגדיל מעט (יחד עם המסגרת)

• הוסף לסימניות
אינני קהל היעד, אבל אני חושבת שמי שצריך לראות את זה, יראה ישר.
הקופי מאד ברור ולא מתחכם, והעיצוב נקי ומסביר פנים.

במקביל, הייתי מנסה למשוך את קהל היעד ישר עם איזו פניה.
למשל זה קהל שמתעניין בספר הזוהר-
הייתי כותבת: ספר הזוהר. הפעם גם אתה יכול.
או אם הוא מתעניין בקבלה: קבלה. הפעם גם אתה וכו.
גם אם לא, הקופי ברור כי הספר עצמו מדבר לבד.
אך בכל זאת כדי ששום עין שמחפשת ספר קבלה או זוהר לא תפספס,
הייתי שמה ישר איזו מילת הגדרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה