כללי פרסומת לעסק שלי

• הוסף לסימניות
פרסומת לעיצוב וייצור מוצרי תמונה, בעיקר אלבומים דיגיטליים
איזה מידע הפרסומת העבירה לכם?
חוו דעתכם- אני זקוקה לה

קבצים מצורפים

• פרסומת 5 - צנועה.pdf
    1.3 MB · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
פרסומת נקיה ונעימה.
רק לדעתי אדם מן השורה לא יבין מה כוונת צלבי החיתוך, והם גם לא מדויקים.
אולי תנסי רעיון אחר?

• הוסף לסימניות
תנסי לעשות הדמיה של אלבום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י p100digital;1471259:
פרסומת לעיצוב וייצור מוצרי תמונה, בעיקר אלבומים דיגיטליים
איזה מידע הפרסומת העבירה לכם?
חוו דעתכם- אני זקוקה לה

וואלה!! אני מכירה אותך מהעיתון השכונתי.
הפרסומת שלך יפה, נקיה ומקצועית!!! רק מה, אני קוראת את הפרסומת שלך כל שבוע, ולקח לי זמן בהתחלה להבין על מה בדיוק העסק, ועד שלא קראתי את המלל, לא כל כך הבנתי.
אדם מן השורה, כשהוא לא מבין ישר מה המסר של הפרסום, הוא עובר הלאה, וחבל, כדאי לך לכתוב משפט צועק, או אוביקט מסמל וכדומה. וכן להוריד את הסימני חיתוך - אנשים לא מבינים את זה...
המון הצלחות!!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה תודה לכל המכונים

מה דעתכם עכשיו?
ניסיתי להכניס הדמיות של אלבומים, (למרות שיש מבחר סוגים- את אלה אני בעיקר מבצעת וממליצה - אולי כל שבוע סוג אחר של אלבומים)
ולכתוב יותר בברור על מה מדובר

קבצים מצורפים

• פרסום מתוקן.JPG
    KB 146.2 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
מקפיצה
אני זקוקה לחו"ד של מישהו נוסף
ותודה למשיבים

• הוסף לסימניות
פרסומת נקיה ויפה.
לדעתי לפרסומת צריך לקחת תמונות מעולות מבחינה צילומית, אפילו שאת מעצבת אלבומים ולא צלמת, כי זה משפיע על סך הרגשות של קהל היעד.
בתמונות ששילבת הפנים של הילד המתוק שם מאד חשוכות, והצבעוניות קרה
לדעתי יעבוד יותר עם תמונה בצבעים יותר חיים.

• הוסף לסימניות
תודה, את צודקת לגמרי, כרגע אלו התמונות שיש לי אפשרות להשתמש בהן
(יש לי כמובן עוד, אך רב העיתון בו אני מפרסמת פסל לי אותן אחת לאחת- ילדה בת שנתיים :O)
אולי קצת פוטושופ....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה