כללי פרסומת לפאנית

• הוסף לסימניות
שלום לכולם!
דעתכם חשובה לי מאד
אשמח לשמוע חו"ד.

קבצים מצורפים

• פרסומת (2).png
    KB 269.1 · צפיות: 71
  • הוסף לסימניות
יפה מאוד!
לדעתי כדאי קצת לאוורר ולהשאיר יותר חלל נקי
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
לדעתי עמוס ולא משדר נקיון ויופי/טיפוח.
אני לא גרפיקאית אז אין לי הערות מדי מדויקות.
אבל אולי את הדמויות למטה הייתי ממרכזת בריבועים באמצע, מספיק 4.
מחליפה את הצבעים למשהו נקי שלא זועק גרפיטי.
הכיתוב חוץ מהלוגו מורידה ללמטה.
העיטור באמצע מוותרת.
וכמובן פונט אחר.

• הוסף לסימניות
תנסי עם רקע לבן
ואת האדום להחליף אולי לטורקיז

• הוסף לסימניות
הי
הצבעים אדום ושחור זה קצת צורם בשביל הפאנית , תתני לזה צבעים יותר נשיים, יותר מקושרים לתחום השיער
הצלחות!

• הוסף לסימניות
עיצוב מאוד יפה
יש לי כמה הערות קטנטנות לגבי העיצוב עצמו:

הייתי משנה את פונט "פגישה" לפונט דפוס (זה לא מתאים שיש 2 סוגי פונטים כתב יד)

ובשורה של מכירת פאות - עיצוב וכו' צריך לעשות רווחים אחידים בין כל המקפים (רווח לפני ורווח ואחרי) וכן הייתי נותנת למקפים צבע שונה (לבן) ואם את שואלת אותי, הייתי משנה את המקף שהוא יהיה לאורך ולא לרוחב: |

את השורה עם הדמויות להקטין יותר (לפחות פי 2)

והלוגו למעלה - להוציא ממנו את הצבע קו

בהצלחה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה