כללי פרסומת לצלמת -

• הוסף לסימניות
פרסומת שהכנתי עבור צלמת...............................:)
אשמח לשמוע מה יש לשפצר.

קבצים מצורפים

• פרסומת מבצע תמונות סטודיו במייל.jpg
    KB 214 · צפיות: 161
  • הוסף לסימניות
נשמע טוב....חדשה בשוק?
אגב,איפה הסטודיו?

• הוסף לסימניות
פרסומת חמודה,

אבל למה לתת תחושה של טירוף? זה מה שאת מספקת ללקוחותיך?
יחד עם הסוס המצולם, זה מרגיש כמעט מלחמה;)

אמנם גלשתי לעיצוב גרפי, אבל את חוות הדעת הגרפית נשאיר למעצבים.

• הוסף לסימניות
כמה תמונות מקבלים בחצי שעה של צילומים?

• הוסף לסימניות
אמת?
לא מתאים לך פרסומת כזו...
לא מבחינה עיצובית, מבחינה שיווקית

• הוסף לסימניות
קצת סוג באסטה. זה מה זאת רוצה לשדר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לללי;1019173:
פרסומת חמודה,

אבל למה לתת תחושה של טירוף? זה מה שאת מספקת ללקוחותיך?
יחד עם הסוס המצולם, זה מרגיש כמעט מלחמה;)

אמנם גלשתי לעיצוב גרפי, אבל את חוות הדעת הגרפית נשאיר למעצבים.

נכתב ע"י אפרתה;1019191:
קצת סוג באסטה. זה מה זאת רוצה לשדר?

מה נתן לכם את ההרגשה הזו??

• הוסף לסימניות
המילים מבצע מטורף, ועוד באלכסון צועק כזה. אותיות ענקיות לשכנוע, מחיר בולט כאילו הוא הפרמטר העיקרי...

אם את רוצה למשוך ע"י המחיר, יש דרכים עדינות להבליט אותו מבלי לתת הרגשה שחוץ מהמחיר אין כלום אטרקטיבי למכור.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1019215:
המילים מבצע מטורף, ועוד באלכסון צועק כזה. אותיות ענקיות לשכנוע, מחיר בולט כאילו הוא הפרמטר העיקרי...

אם את רוצה למשוך ע"י המחיר, יש דרכים עדינות להבליט אותו מבלי לתת הרגשה שחוץ מהמחיר אין כלום אטרקטיבי למכור.

הבנתי,תודה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;1019215:

מסכימה עם זה מאוד זה משדר פחות איכות מהרמה שלך בהרבה.

תעשי פרסומת רגילה ויפה עם דגש על הרמה והסגנון בלי דגש ענק על המחיר ובצד כתבי יפה ובצורה בולטת על המבצע, ככה תשדרי: אני גם צלמת איכותית וגם עושה מבצע משתלם

• הוסף לסימניות
כשאני צריכה תמונות מקצועיות לפרסום כלשהו
אני מיד אומרת ללקוח שילך להשקיע בצילום מקצועי
(כי כמה שאני אאלתר "סטודיו", מסדינים ותאורת שמש, ולמרות שלמדתי פעם פעם צילום, אני לעולם לא אצליח להגיע לתוצאות מדהימות כמו צלמת או צלם מקצועי)

ועל זה הדרך -
רחלי, את צלמת מעולה!
חבל שתורידי מהרמה שלך ע"י עיצוב של מודעה שלא מתאימה לך
ולא מבטאת בצורה מספיק טובה את הכשרון שלך

• הוסף לסימניות
עומס של טקסט ואלמנטים...

• הוסף לסימניות
התמונה של הילד עם האדום - מוצלחת ביותר
במקום מהרו להירשם, אולי תכתבי מהרו להצטלם.....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ariels;1019285:
כשאני צריכה תמונות מקצועיות לפרסום כלשהו
אני מיד אומרת ללקוח שילך להשקיע בצילום מקצועי
(כי כמה שאני אאלתר "סטודיו", מסדינים ותאורת שמש, ולמרות שלמדתי פעם פעם צילום, אני לעולם לא אצליח להגיע לתוצאות מדהימות כמו צלמת או צלם מקצועי)

ועל זה הדרך -
רחלי, את צלמת מעולה!
חבל שתורידי מהרמה שלך ע"י עיצוב של מודעה שלא מתאימה לך
ולא מבטאת בצורה מספיק טובה את הכשרון שלך

הוצאת לי את המילים מהפה...
כבר כמה פעמים ניסיתי להסביר את זה ולא עזר

• הוסף לסימניות
אחרי כל מה שכתבו - כמה עצות קונקרטיות:
1. הצבעים לא מתחברים יפה. הסגול והורוד של הלוגו יפים בפני עצמם אבל עם האדום הם נותנים באמת תחושה זולה יותר. אולי כדאי ל
2. העיצוב נותן הרגשה של גרפיקה פשוטה שלא תואמת את רמת הצילום - וחבל.
3. באופן אישי, לדעתי עדיף לעצב מודעה כזו לאורך במקום לרוחב, כך החלוקה תהיה של כותרת בשליש הראשון, התמונה בשליש האמצעי והתחתון ולמטה הפרטים - חלוקה כזו אם תתבצע בצורה נכונה יכולה להכניס אוויר ואווירה למודעה.
4. את המבצע כדאי לעשות פחות דומיננטי, או בשורה או שתיים מסודרות ומתוחמות או בפלאח שימוקם במיקום מתאים.

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שבכל אופן יש הרבה כאלה שפרסומת כזאת תדבר אליהם טוב מאד!!!
גם מבצע מטורף! וגם צלמת מקצועית! (אולי את הפרט הזה להדגיש יותר...)
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
בכלל לאנשים שלא בתחום אין מושג במחירים ובעיניהם צילום מקצועי זה משהו מרושש כיסים
כשפעם ראשונה (כך נראה לי) רואים מחיר ברור וסביר לצילום מקצועי זה יכול למשוך מאוד.
אני גם מסכימה עם ה"לחץ" שמשדרת הפרסומת לכן כדאי לדבר בשפה עדינה יותר על המבצע ופחות לצעוק.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה