כללי פרסומת לקיניסיולוגית

• הוסף לסימניות
תנו חו"ד, תודה.

קבצים מצורפים

• גם את יכולה.png
    KB 175.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
בלי קשר למודעה,
אציין שלפי דעת כל הפוסקים ובראשם הגרי"ש אלישיב,
"מוח אחד" אסור לחלוטין באיסור החמור של עבודה זרה, שנאמר עליו "יהרג ואל יעבור".

האם לפרסם עבודה זרה? שאל את רבך.

(מה שבטוח, שמצחיק לכתוב על זה "בסיעתא דשמיא"...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י natittt;519760:
בלי קשר למודעה,
אציין שלפי דעת כל הפוסקים ובראשם הגרי"ש אלישיב,
"מוח אחד" אסור לחלוטין באיסור החמור של עבודה זרה, שנאמר עליו "יהרג ואל יעבור".

האם לפרסם עבודה זרה? שאל את רבך.

עם כל הכבוד אני הולכת עם הבן שלי בביתר למח אחד
יש לה ברכות מהמון רבנים ידועי שם וגדולי תורה
אז כל אחד צריך את ברכת רבו ואין להכליל
כיוון שמי שהולך בדרך התורה ללא שטויות של כישופים וגילוי עתידות שאין לנו את זה בעולמנו הטהור אז ברכת רבו תלווהו

• הוסף לסימניות
עיצוב יפה ואסתטי

בכל זאת כדאי להחליף מיקום של הסודיות עם הלוגו והפרטים עליה

המודעה קצת חיוורת אולי להוסיף קצת saturation

• הוסף לסימניות
לתת אולי צבע אחר לפונט, שיבלוט מתוך הירוק של המודעה.

• הוסף לסימניות
הלו הלו להירגע שם.
בדיוק בשביל זה מופיע שם ה"אישור מקורי מבדץ" (הכוונה לעדה החרדית.)
במקרה אני מכיר את בעלה של הלקוחה, והוא אברך (ליטאי) צדיק וירא שמים גדול, שאינו עושה שום צעד בלי להתיעץ ברבו, שהוא רב גדול ידוע ומקובל בחוג הליטאי והוא בכלל זה שייעץ להם לעסוק בתחום זה. והם יודעים בדיוק איך זה יכול להיות עבודה זרה ואיך ממש לא. אני רק מתאר לעצמי שה"בסייעתא דשמייא" שקטלת - קשור בדיוק לזה.

• הוסף לסימניות
קיניסלוגומקמהההה?????

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה