נכתב ע"י itzuvim;1451712:קחי השראה, מפרסום שעבד והצליח.
נראה אתכם מפצחים גם את הגישה האסטרטגית של העסק
![]()
נכתב ע"י sm05276;1451751:הפרסומת שלו יותר מושכת כי היא גם מדברת על בריאות ולא רק פינוק מרגיע באויר.
וזה האסטרטגיה המפוצחת...
פה, במיוחד כשקהל היעד הוא גברים שרוצים תכלס' לא מעניין אותם לשמוע פינוקים, זה מדי נשי. צריך תועלת קונקרטית מהעניין.
זה מה שהפריע לי במודעה שלך, מדי קסומה...
וצריך גם שיפורים עיצוביים. טיפוגרפיה, מלך...
נכתב ע"י sm05276;1451773:קודם כל תלוי איזה נשים, ברור שהרבה יירצו תכלס' ולא משהו באויר...
וגם לנשים שמדבר אליהם פינוק צריך לבדוק אם הן קהל היעד.
כלומר את צריכה לבדוק מי קהל היעד? איפה היא גרה המטפלת? לקהל היעד הזה יש יכולת כלכלית או לא?
לדוג' אם היא גרה בעיר של פרויקט עם מצב כלכלי לא משופר במיוחד אז תגידי למישהי שבקושי גומרת את החודש ולא יודעת מאיפה תקנה נעלי חורף לילד שלה שיש לה פה מטפלת שתפנק אותה.
מקסים, היא מאד אוהבת פינוקים אבל זה לא מעניין אותה כשהיא צריכה לדאוג לקיום היומיומי...
אבל אם תגידי לה שזה יחזק אותה, שהיא תהיה אחרת, כל המערכת שלה תתחזק, אז היא משלמת על צורך.
נתתי לך דוג' קטנה, מקווה שהבנת את הכיוון.
נכתב ע"י ויזל;1451783:כן. הבנתי את הכיוון.
המטפלת הינה ממש בראשית הדרך מבני ברק. היא התחילה עם זה כי מאד אוהבת את התחום.
להגיד לך שיש שם באמת חדר טיפולי קסום וחלומי לפינוק? לא. ממש לא.
והנה צירפתי לך את תמונת החדר.
רק היא אשה מקסימה שמטפלת עם המון חום ונשמה
אני לא חושבת שהיא כזו רוקחת... היא מבינה בבריאות.
אבל לא נראה לי ברמת על
בקיצור, המטפלת משדרת יותר משהו אמהי וחם
נכתב ע"י אסטרטגיה כובשת;1451794:עכשיו לגמרי הסברת לי למה את צריכה לרדת מהפינוק.
כי את לא יכולה למכור ללקוחות משהו שאין אותו.נכתב ע"י ויזל;1451813:למה?
נכתב ע"י itzuvim;1451712:קחי השראה, מפרסום שעבד והצליח.
נראה אתכם מפצחים גם את הגישה האסטרטגית של העסק
![]()
אני הייתי הולכת אולי על הקטע של נשמה, אהבה, מכל הלב, בשבילך... משהו בכיוון הזהנכתב ע"י ויזל;1451887:אז מה כן להתמקד כאן?
זה הנתונים שקיימים אצלי:
1. המטפלת היא אשה חמה
2. עובדת עם המון נשמה.
3. המטפלת מתלהבת מאד מפתיחת הקליניקה. היא תפרה בעצמה את הווילונות. קישטה ובשבילה זה מליון דולר.
4. המטפלת למדה גם דולה והרבה התמקצעה בתחום של העיסויים והכל מתוך אהבה למקצוע ולא נראה לי מתוספת הכנסה שאמורה להיות לה.
מה להתמקד בבקשה
נכתב ע"י YG&K;1451896:אני הייתי הולכת אולי על הקטע של נשמה, אהבה, מכל הלב, בשבילך... משהו בכיוון הזה
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים