כללי פרסומת לקליניקה

• הוסף לסימניות
איך הפרסומת הזו

טובה יותר מהקודמת?

זה עדיין לא סופי

קבצים מצורפים

• הקליניקה.jpg
    2.7 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי את הקודמת
אבל זה נראה מאוד מרגיע. כתוב טוב. לא "פינוק" כמשהו ערטילאי, אלא תועלת ברורה.
חסרה הנעה לפעולה. צריך להוריד את סימני הקריאה.

• הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב
את העלים הויקטורים תורידי חלק מהם , תפזרי אותם בעדינות

• הוסף לסימניות
הפרסומת השניה נחמדה מאוד.
אני חוששת שהחדר שלה לא מזמין אותי בכלל.
אם הייתי רוצה עיסוי לא הייתי הולכת למישהי שתחנוק אותי עם חום ואהבה.

• הוסף לסימניות
התקדמות יפה מאוד,
(הצבע בהשראת הצבע הירוק הירוק של הפורום?)

1. את המלבן המעוגל הלבן מתחת לכיתוב "הקליניקה של אסתר" הייתי מוריד, ומשאיר רק את הסטריפ הירוק + השקע שנוצר כתוצאה מהמלבן המעוגל.
2. ליד "הקליניקה של אסתר" הייתי מוסיף את הלוגו (?) הלבבות והעלים שמופיעים מעל בלוק הטקסט סובלת וכו' (אולי בלי הרקע החום).
3. מס' הפל' לא גדול מדי?
4. כאן, תקבלי עיסוי מקצועי וכו' -הפסיק לא מיותר?

זהו. נראה לי שהמודעה הולכת לכיוון נכון וטוב.

• הוסף לסימניות
זה הסופי שנשלח לכח הפרסום

תודה על ההארות וההערות של המומחים.
השתדרגתי הרבה בזכותכם.

אשמח לקבל הערות נוספות בקשר לזה
זה יהיה יעיל

קבצים מצורפים

• פרסומת הקליניקה .jpg
    KB 509.3 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
האחרון מעולה, מאד רגוע ומזמין... (אישית, אהבתי יותר את הצבע ה"ירוק של הפורום")
מידי קטן המשפט "לתינוקות וילדים"

• הוסף לסימניות
מקסים, זה ממש עוסה לי את זה...
אולי כדאי להוריד את הקו השחור במילים "בדיוק בשבילך..." ובמקום לשים הצללה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה