כללי פרסומת לשלום בית

• הוסף לסימניות
חובבנית לגמרי בתחום זה טובה לחברה שלי - העיצוב
מה יש לשפר ?
תודה לעוזרים

• הוסף לסימניות
התמונה של הבית מסמלת את חג המולד. כדאי להחליף

• הוסף לסימניות
לא רק מסמלת.. יש גם עצים..

• הוסף לסימניות
נכון, אפשר להחליף את העצים, וזה ייראה טוב יותר

• הוסף לסימניות
להחליף תמונה, ולסדר טיפוגרפיה.

• הוסף לסימניות
המודעה ממש חמודה אך יש כמה בעיות נקודתיות:

1. שוליים: צריך להקפיד על שוליים נכונים,
אני הייתי מרחיבה את השוליים העליונים והתחתונים -וממילא דוחסת קצת יותר את הפריטים
חשוב לשים לב שהשוליים העליונים רחבים יותר מהתחתונים.
וכן השוליים בצדדים צריכים להתרחב קצת (בערך ס"מ או שתיים ) וכמובן שווים
2. תמונה: התמונה חמודה אבל כמו שכתבו פה היא מעלה קונוטציה שלילית, אני הייתי מחליפה אותה לגמרי למשהו יותר חמים וביתי ולא לסתם תמונה של בית.
(הפונט קצת מיושן אבל בסדר, והצבעים ממש חמודים. אפשר לטעמי להוסיף עוד קצת ...)

חוץ מזה המודעה ממש ממש חמודה :):)

• הוסף לסימניות
יפה מאוד ונקי.
רק התמונה לא מתאימה, כי שאמרו לפניי
עבודה יפה באמת

• הוסף לסימניות
כותבת לך בכנות את מה שאני הרגשתי מיד כשראיתי את המודעה.
אבל אולי זה רק אני.

אני רואה כדור בדולח.
שמשמש בין היתר לניבוי עתידות.
וכידוע ביהדות, ההלכה אוסרת כשפים שקשורים לניבוי העתיד.

מעבר לזה.
המודעה ממש נעימה לעין. לא עמוסה. ברור מה העניין. צבעים טובים.
ואולי הייתי משנה מעט:
לפרטים: בתיה,
ואז את הטלפון.
שיהיה יציב.

בהצלחה (;)

• הוסף לסימניות
יעוץ - בי' אחת
אמיתיות ולא אמתיות

• הוסף לסימניות
לא כתוב אם זה לגברים או לנשים [או לשניהם].
לא כתוב מתי נפתחת קבוצה וכו'

והעיקר, לא מופיע שם משפחתה של אותה בתיה, בנושא כזה צריך קצת להכיר במי מדובר, אנשים לא יתקשרו למס' סלולארי אנונימי.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם
על הערות המועילות והיחס הנעים
אני אשפץ וכמובן יחליף את התמונה - תודה נקודת מחשבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה