כללי פרסומת לתכשיטים

• פותח הנושא chayki
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוות דעתכם
תודה!!!

• הוסף לסימניות
לא מצורף קובץ.

• הוסף לסימניות
רק אצלי השתגע האתר??? למה הכל באנגלית והכל הפוך????????????

• הוסף לסימניות
ניסיתי פעמיים לצרף את הקבצים
למה לא עולה????

• הוסף לסימניות
נסיון

• הוסף לסימניות
בראשון, הצבע הורוד לא מסתדר לי ,

הייתי הולכת על האמצעי, אך צריך לסדר אותו קצת, ליישר להקטין...
ובקשר לתמונה אני חושבת שכדאי לשים טבעת אחת ללא מסגור כלל(בסגנון של הראשון)

• הוסף לסימניות
השני באמת הכי טוב, גם לדעתי יש לשנות את הגודל, הגופן והיחס בין האלמנטים, ושוב, כדברי מיצג הטבעות נראות ילדותיות ולא מושכות, לא הייתי הולכת על יהלומים צבעוניים!!!

• הוסף לסימניות
גם לי נראה בראשון הסגול /ורוד חזק מידי ולא קשור.
השני נאה בהחלט. הטבעות עם האבנים הצבעוניות מוסיפות עניין וזריקת צבע עדין.
בראשון,לעומת זאת, הטבעת מרשימה יותר.
לגבי הניסוח: במזומן.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י BRO;452473:
השני באמת הכי טוב, גם לדעתי יש לשנות את הגודל, הגופן והיחס בין האלמנטים, ושוב, כדברי מיצג הטבעות נראות ילדותיות ולא מושכות, לא הייתי הולכת על יהלומים צבעוניים!!!
למה? לא הייתי מתנגדת לקבל טבעת משובצת באבן אודם -רובין ועטורה יהלומים זעירים כבתצלום.

• הוסף לסימניות
כיוון טוב, מפריע לי בראשון הצבע הורוד כנ"ל
בשני, מפריע לי המסגרת סביב התמונות וכן כנ"ל לגבי התמונות.

• הוסף לסימניות
מה אפשר במקום הורוד???? הלקוח התעקש על אדום.....אבל מה הקשר אדום????
לכן ניסיתי בין לבין והלכתי על הורוד הזה. האמת, גם לי מפריע....בהתחלה עשיתי הכל זהב...אבל הלקוח......
בקשר לשני זה התמונה שהוא רוצה!!!!!!
אם לא בתוך מסגרת אז איך????

• הוסף לסימניות
גם אני לא רואה קובץ.
אם יש לך בעיות בהעלאת הקובץ תשלחי לי למייל ואני יעלה לך בקובץ jpg.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה