כללי פרסומת!!!! מה אתם אומרים?

• הוסף לסימניות
חברה שלי (עדיין לא מאושרת לפרומים) מפרסמת את עצמה....
אז... היא שואלת:
-הבנתם את הרעיון?
-צריך להוסיף משהו????
הערות על הכל יתקבלו בברכה
(היא קוראת, וגם מודה... אני רק מעלה בשבילה....) :p

קבצים מצורפים

• פרסומת copy.jpg
    KB 92.6 · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
מפריע לי מאוד שהמילים נשברות לכמה שורות, ושאין ריווח מתאים..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גאולונת;403968:
מפריע לי מאוד שהמילים נשברות לכמה שורות, ושאין ריווח מתאים..

זה לא סתם, יש בזה רעיון והשאלה היא אם משהו הבין אותו....

• הוסף לסימניות
1. מאוד הפריע לי השבירות בטקסט (ואם יש כאן איזה 'חידוש' מעניין, אני לא ראיתי אותו)
2. להחליף פונט לעברית (הפונט באנגלית - מושלם)

נ.ב. א - נראה כאילו אדם אחד עשה את הלוגו והכיתוב שלו ואדם שני עשה את הצד השמאלי של הכרטיס.
ב - הלוגו נראה כמו אחד היצירות הישנות של אלי פריד (מהגלריה של חרטומי מצרים..;)
אבל אני מקבל אותו כמו שהוא.

• הוסף לסימניות
מה שאנ הבנתי הוא שזה אמור להראות תגיות של אינטרנט, רעיון חמוד, אבל לדעתי מפספס את המטרה שלשמה נועד כרטיס ביקור: שיהיה ברור, קריא מתומצת, קצר וקולע

לגבי הלוגו: נראה כמו לוגו של חוג בלט (אני מיד ראיתי 2 נעלי ריקוד), לדעתי מספיק רק מה שרשום מתחת שרשום בבצורה נקיה וברורה.

• הוסף לסימניות
מן הסתם היא התכוונה לקטע שזה יראה כמו תגיות באתר-שזה נחמד-אבל זה יתאים לדעתי למי שמתפרסמת כמקדמת אתרים או לפחות בונה...
וכמו שהבנתי היא מעצבת גרפית, אז כמו שכבר אמרו-מפספסת את הרעיון.

לעניות דעתי כדאי לה לשנות את הלוגו הוא לא קשור לכלום (או שכן קשור לבלט..)

בהצלחה!:)

• הוסף לסימניות
אם זה אמור לדמות תגיות - בין תגיות לא שמים פסיקים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אלי ויסברג;404011:
אם זה אמור לדמות תגיות - בין תגיות לא שמים פסיקים
נכון וגם נראה לי שהקוים מתחת למילים מיותרים

• הוסף לסימניות
אז נראה לי שאני הצלחתי להבין את הרעיון של הלוגו (אבל אם רק אני הבנתי אז הוא צריך שיפור...):
החלק השמאלי של האות A הוא כביכול מכחול ציור והחלק הימני + הקו החוצה של האות A יוצרים כף יד מקופלת שאוחזת במכחול...
הרעיוו של תגיות האינטרנט בצד השמאלי נראות לי מתאימות רק אםן היא אכן מתעסקת גם עם נושא האינטרנט ובכל זאת לא הייתי שוברת את השורות.

• הוסף לסימניות
הלוגו מיוחד מאוד. הייתי מקטין מעט את האובייקט.
הרעיון של תגיות מקורי מאוד, אבל לא עובר מסך.

• הוסף לסימניות
הפונט בצד ימין
צריך להחליף לפונט חדש ומקצועי

• הוסף לסימניות
סוף סוף אשרו אותי! תודה רבה רבה לדי וי די!:)

• הוסף לסימניות
בענין הלוגו

אהבתי את כל הפרשנויות אבל מדובר בסה"כ בעיצוב של האות A....
בלי מכחול/יד/נעלי בלט (מחק את הכל....)

לא תורידו אותי מהלוגו- אני אוהבת אותו מאד!!!!:p

• הוסף לסימניות
יוזרית שלום וברכה
אנחנו כאן בפרוג, רק בזמני הפנאי בשאר היום אנחנו עובדים, וכשאנחנו כאן אנחנו נותנים עצה שבעינינו היא הכי טובה למשתמש אם את לא רוצה מותר לך לא לקבל, אבל אם תכריזי על זה בקול כל כך גדול, אנשים כאן ימנעו בעתיד מלתת לך עצות.
דבר שאת כל כך שלמה איתו, תכתבי את זה מראש.
כשמעלים לחוו"ד אז מראש צריך להיות מוכנים לקבל את הביקורת הכי מקצועית והכי בונה.
המון הצלחות
ואגב בפרוג, רק בהתחלה זה קשה אח"כ הכל זורם ורץ (הגענו לפה כדי לגרום לזה שגם בהתחלה לא יהיה קשה, מקווה שנצליח)

• הוסף לסימניות
תודה רבה...
איזו קבלת פנים!
האמת שאני די ותיקה כאן- כצופה מבחוץ.
כששותקים לומדים יותר....
ברור שאני מוכנה לביקורת!!!
אבל לא על הלוגו.....
אליו אני מחוברת רגשית:)

• הוסף לסימניות
יוזרית! ברוכה הבאה
נחמד לראות אותך בפנים,
הרבה הצלחות!!!!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה