פרסומת מצמררת על זהירות בדרכים...

• הוסף לסימניות
אין מה להוסיף...

קבצים מצורפים

• Speed ad - Mistakes.mp4
    10.2 MB · צפיות: 26
  • הוסף לסימניות
לא מומלץ לצפות! במיוחד לא האימהות שביננו...

• הוסף לסימניות
מזעזע.

• הוסף לסימניות
מה התרגום של מה שהם אומרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תאוצה;1168132:
מה התרגום של מה שהם אומרים?
(בערך)
הנהג שנכנס לצומת אומר - אני כל כך מצטער... והנהג השני אומר לו, היית צריך לעצור...
והראשון אומר לו אני כל כך מצטער זו טעות קטנה, והשני אומר לו אם הייתי יודע הייתי מאט,
והראשון חוזר ואמר בבקשה , הבן שלי מאחורה, והנהג השני מסתכל רגע ועונה, אני נוסע מהר מידיי, אני ממש מצטער....
וזהו הראשון קולט מה הולך להיות, חוזר לרכב, מסתכל על בנו, ו....

• הוסף לסימניות
בלי להבים ת'שפה הבנתי, שפשוט נתנו להם 'לדבר' שניה לפני שזה קורה....

בגלל זה הכל נראה שם קפוא, הזמן עצר.
המסקנה : אם היית יודע שזה מה שהיה קורה לא היית נותן לזה לקרות.

• הוסף לסימניות
הפרסומות הישראליות מסדרת "גם יום חלום יכול להיגמר באסון" - זיעזעו אותי הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
מדהים!!!
רעיון טוב ועשוי טוב.

• הוסף לסימניות
מזעזע!!!
גרם לי לקפוץ בשניה האחרונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה