כללי פרסומת נחמדה

• הוסף לסימניות
פרסומת לקפה ארומה אשמח לקבל הערות

קבצים מצורפים

• ארומב.jpg
    KB 463 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
א. זה לא הסגנון של ארומה, הם ידועים מכדי להמציא להם סגנון אחר
ב. המשפט לא ברור (וגם לא ממש תקין עברית), מה הקשר תינוק וקפה? ומה הקשר לארומה?
ג. הפוטושופ עשוי טוב אבל כאמור, זה לא הולך טוב עם ארומה או עם בית קפה בכלל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;972815:

השילוב של תינוק עם פולי קפה יוצר מייד הזעקה בראש.
כי זה מסוכן מאד....
וההשפעה הרגשית היא של פחד ורתיעה,
זה לא מה שאתה רוצה להשיג.

• הוסף לסימניות
טוב יש לציין שזה לא פרסומת אמיתית שיורדת לדפוס, זה רק שיעורי בית איך לפרסם קפה, כך שאני לא חייב להצמד לסגנון של ארומה....

• הוסף לסימניות
אולי יותר מתאים: מחכה כבר לגדול ולשתות את הקפה שלי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;972825:
השילוב של תינוק עם פולי קפה יוצר מייד הזעקה בראש.
כי זה מסוכן מאד....
וההשפעה הרגשית היא של פחד ורתיעה,
זה לא מה שאתה רוצה להשיג.

רציתי להביע שקפה זה מתאים לכולם גם לילדים וגם למבוגרים, ולחכן בחרתי בתינוק שאוהב קפה, ושמתי את צמח הקפה להראות שזה טבעי ובראותי וכן השמיים מסמלים בריאות וטבע,
אבל בכל זאת שמתי עקיצה שכולם יודעים שקפה זה למבוגרים ולכן הילד לא רוצה שאימא שלו תראה אותו.......
ואליעזר אל תדאג מהפולים אני שומר על התינוק שלא יגיע אליהם ;)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;972828:
טוב יש לציין שזה לא פרסומת אמיתית שיורדת לדפוס, זה רק שיעורי בית איך לפרסם קפה, כך שאני לא חייב להצמד לסגנון של ארומה....
עשוי טוב.
הייתי משנה את המשפט 'שאני מגיע לקפה שלה' כי שום אמא לא תיתן לתינוק שלה קפה, המקסימום הוא שהתינוק גילה שהקפה של אמא כ"כ טעים והוא לוטש אליו עיניים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K; ואליעזר אל תדאג מהפולים אני שומר על התינוק שלא יגיע אליהם ;)[/QUOTE:
מה שאתה חושב,
אני מספר מנסיוני ומה שהרגשתי בפועל, לא מסברה.
התמונה הזו גרמה לי מיידית לחרדה.
התמונה הבאה בראש: התינוק מגיע לפולים, ו....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שולה;972832:
עשוי טוב.
הייתי משנה את המשפט 'שאני מגיע לקפה שלה' כי שום אמא לא תיתן לתינוק שלה קפה, המקסימום הוא שהתינוק גילה שהקפה של אמא כ"כ טעים והוא לוטש אליו עיניים

נו זה כל הרעייון שהתינוק מפחד מאימא שלו שתראה אותו, והוא אכן חושב שזה שלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eliezer;972837:
מה שאתה חושב,
אני מספר מנסיוני ומה שהרגשתי בפועל, לא מסברה.
התמונה הזו גרמה לי מיידית לחרדה.
התמונה הבאה בראש: התינוק מגיע לפולים, ו....
מחילה שככה גרמתי לך לא התכוונתי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י A.Y.K;972815:

הערה טכנית:
אם לקפה יש השתקפות, צריך גם לתינוק כזו.

• הוסף לסימניות
הביצוע נחמד, הרעיון הרבה פחות.
לא היתי ממליצה לאף ילד לאהוב קפה וודאי שאני לא תן לילד לשתות קפה כך שאת מי אתה רוצה לשכנע? את התינוקים?
את ההורים?
קפה זה משקה שמיועד לאנשים, לא לילדים.

• הוסף לסימניות
זה נראה טוב אבל זה ממש לא מתאים תינוק וקפה זה לא דברים שהולכים ביחד
לא לענין...

• הוסף לסימניות
טוב אולי קצת אבאר מה המורה רצה בשיעורי בית
למשל מזריקים לאדם מסויים מזרק עם קפה.
או אינפוזיה עם קפה.
והוא אמר שזה טוב, זה הכיוון.
הרעיון שלו לעשות מודעה לא שגרתית שככה האדם מתבונן ותוהה בה, וככה הרווחנו שהמודעה נכנסה לו לראש בתת מודע.
בכווונה בחרתי תינוק לקפה ובוודאי אני יודע שזה לא שייך, ואף תינוק לא שותה קפה אבל אם זה תפס את האדם במחשבה והוא כן התבונן במודעה זה הרווח שלי.

• הוסף לסימניות
בממוצע מתעכבים על מודעה 3 שניות, המורה שלך התכוון שתגרום להתעכב על המודעה לפחות 4 שניות ויותר.
אבל לא לגרום לסלידה וחוסר אמון במוצר, עם חברה כל כך יוקרתית ואיכותית (כן אני מבינה שאלה ש.ב במסגרת הלימודים) תפרסם את המוצר שלה כך היא תפספס את כל המונוטין שלה, את כל האמינות שלה בעיני הלקוח, והטעם יפוג מהקפה לגמרי.
אתה צריך לקחת את זה למקום יותר בטוח, ויציב, יותר מענין, אולי לא שגרתי אבל למקום טוב.
אם רצית לתת קצת הומור לא הצלחת . תנסה לפתח רעיון חדש, אחרי שהרעיון מוצלח אז תבצע אותו, כי מבחינת ביצוע אני רואה שאתה מעולה. הביצוע כאן יפיפה.

הצלחה!

• הוסף לסימניות
A.Y.K-יש לך יצירתיות, ביטחון עצמי, ועבודות מבוצעות נהדר.
שווה להתייחס להודעות של החברים פה, אמנם לא נעים לקבל ביקורת כשהיית בטוח שזה יקצור מחמאות.
אבל אם אתה בכיוון של ללמוד את הנושא אז ממש כדאי לבוא ממקום של: אחרי שיראו יהיה לי עוד שדרוגים וחידודים.
בתחום שאני עוסקת בו כעת-כתיבה. גם לסופר הגדול ביותר יש מבקרים. החכמה היא לראות בזה משהו מקדם ולא מחליש.
כמובן שאני מקבלת מידי פעם ביקורת מעורכת העיתון או מהעורכת הספרותית. וכמובן מקהל המבקרים שאני ארגנתי לי מתוך הבנה שהקהל סביבי מייצג במידה מסוימת את הקוראים. אני מצפה מהמבקרים שלי לתת מחמאות בנדיבות אבל גם ביקורת. מי שלא נותן את אחד מהם נושר מרשימת המבקרים. אני יכולה לספר גם שאני קוראת ביקורות בשקיקה .אני רואה בחוש כל ביקורת כממקדמת ומשדרגת.
אמרה לי פעם אחת העורכות הגדולות שכשסופרות מתחילות להסביר לה היא אומרת להן: האם תוסיפי לפרק/כתבה קובץ הסברים? הדברים צריכים לומר את עצמם ולהיות ברורים בלי הסברים. אם אני לא הבנתי כנראה גם חלק מהקהל לא יבין.
יש לי הרבה מה לשבח ריבוי טיוטות ותהליכי עבודה אבל אולי בהזדמנות אחרת...

• הוסף לסימניות
אולי תינוק קצת הרתיע

אני דוקא שמח לקבל ההערות מכל מלמדי השכלתי, אבל בכל זאת אני עדיין חושב על הכיוון הילדותי והבוגר, אולי עכשיו יש יותר הומור במודעה, ואם לא אז תעירו בכייף אני רק משכיל מיזה

קבצים מצורפים

• ארומה.jpg
    KB 695.2 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
הרבה יותר טוב!
הערה לשונית, נראה לי שאמורים לכתוב "כשאני מגיע" אבל אם אף אחד לא העיר על זה נראה לי שאני טועה
הרבה הצלחה. אתה מוכשר מאוד. אהבתי

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה