כללי פרסומת נקיה ומקצועית - מה דעתכם

• הוסף לסימניות
פרסומת למדריך עסקים,
לא מיועדת להדפסה,
מה דעתכם?
אני רק הגרפיקאית, לא הפרסומאית...

קבצים מצורפים

• ניוזלטר 3 ייצוא מאינדיזיין.jpg
    KB 26.8 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נראה יפה מאוד, אולי כדאי ששתי העצים יעמדו על דשא ורקע שווה

• הוסף לסימניות
הרעיון יפה.
--לדעתי כדי להמחיש "איך העסק יראה" צריך תמונה צבעונית של העץ ללא עלים ומדולדל ולא שחור-לבן שנותן הרגשה של "פעם" ולא של ריקנות ודלדול. דווקא הצבע ידגיש את מה שבאת לבטא.

זו דעתי.

--למטה הכל צפוף מדי.

• הוסף לסימניות
קיבלתי הארות בתודה. איך המודעה שלי עכשיו?

איך המודעה שלי עכשיו?

קבצים מצורפים

• ניוזלטר 3 שלכת.jpg
    KB 132.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
העץ האביבי צריך לעבור שמאלה, והעץ החורפי ימינה.
שאם לא כן, זה נראה בדיוק הפוך ממה שהתכוונת (בעברית קוראים מימין לשמאל ולכן כשבאים לבטא התפתחות או שינוי צריך שהוא יתרחש מימין לשמאל).

חוץ מזה, יש עוד הרבה עבודה על החיבור בין התמונות.
כרגע זה נראה ברמת סקיצה ראשונית להעברת הרעיון.

• הוסף לסימניות
נראה לי שהסדר של התמונות צריך להיות הפוך במיקום, מימין לשמאל. (לי זה בילבל את העין). וכן הרקע של העץ שלכת צריך ג"כ שיפור קטן בעננים.

סה"כ עבודה מדהימה ורעיון ענק........!

• הוסף לסימניות
הקו באמת נקי וניכר כי יש פוטנציאל,
כרגע המודעה עמוסה בפריטים שאין בהם קשר בעין,
נסי לחבר כמה דברים,
לדעתי הטקסט לא צריך להיות כגוש המהווה עוד אלמנט נסי לסדרו כשורה לרוחב המודעה,

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה