כללי פרסומת ערב פעיל2

• הוסף לסימניות
...??

קבצים מצורפים

• פרסומת אתנחתא אורך.jpg
    KB 658.3 · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
רחלי, אהבתי מאד.
(נדמה לי שראיתי פרסומת כזו השבוע.. אך בגירסה שונה.. אני צודקת?!)

• הוסף לסימניות
רעיון מקסים, דמויות מתוקות, כדאי לרווח עוד קצת ביניהם. ולהקטין חלק מהטקסט, ושוב לשים רווח ביניהם שלא יראה עמוס.

• הוסף לסימניות
חמוד מאוד
חסר רווחים בכותרת - צ"ל כך:
הבית - העסק הנבחר

• הוסף לסימניות
ממש מתוק
וזה נכון שצריך לרווח קצת את הטקסט
שיהיה "אויר".
מהמהם!!!

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה.
(כשהעלת את הסקיצה הקודמת הכנתי דוגמא כזו להעלות לך ואז חשבתי לעצמי: 'היא בטח רוצה עמוד שלם, מה אני מכינה לה דוגמא לחצי?'... :))

חוץ מהפונט של הכותרת שלא אהבתי ולא מחמיא לאותיות האלו לדעתי (גם הצבע, למה הקו הצהוב מסביב? אולי כתום בפנים וכחול בחוץ יראה טוב יותר?) מפריע לי שהפיסוק לא מדוייק ומוקפד:
1. "הבית - העסק הנבחר" - לתקן גם בכותרת וגם בטקסט (בכותרת אפשר לשים בשתי שורות בלי המקף כשהמילה "הבית" גדולה ובולטת יותר).
2. "אותך, עקרת הבית" - לעשות רווח בין הפסיק למילה הבאה.
3. "סדרת המפגשים עם הגב':" - אף אחד לא תרצה סדרת מפגשים עם הגב... :)

את המילים "יעל זלץ" הייתי מעבה יותר ומקטינה את הרווח בינהם לשורה שמעליהם.
חוץ מזה, באמת מקסים.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הקו שלך, ברור ונעים לקרוא.
בחלוקה של הצבעים הפריע לי שהאיור הירוק ליד העיגול הירוק של "לתשומת לב". תנסי להחליף את העיגול צהוב, וכדי שיהיה עוד ירוק במודעה תשני את אחד מהטקסטים הצבעוניים לירוק.
וגם, לדעתי, כדאי להוריד את הקו העליון שתוחם את המודעה

• הוסף לסימניות
החלק העליון - מדהים ומזמין
החלק הטיפוגרפי - צריך שיפוץ.
יישור בלוק לחלק מהטקסט
ולא מירכוז אחיד לכל האלמנטים
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה
לדמויות שאיירת יש מתחתם צל - הוסיפי מעט צל גם לשקית ולפח וגם לדמויות שלידם,
שיראו בכחלק אחד

את עיגול לתשומת לב הייתי מוריד מהחלק העליון - הורס את עניין הדמויות

הייתי מנסה לוותר על הקונטור הצהוב מסביב להבית העסק
הטקסט ערב פעיל וכו כתוב עם רווחים לא קבועים בין המילים

אפשר להוריד תנקודה אחרי 45

לא יודע לשם מה הצורה עם הטשטוש למטה, אך במידה וניתן להסיר אותה,
להקטין את הכיתוב ולהוריד אותו מעט, ואז לרווח בין הדמויות למעלה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה