כללי פרסומת שמינית במדריך טלפונים

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מדריך הטלפונים הוא כרומו מבריק והמודעות צבעוניות ומושכות,
חשבתי על משהו שונה
אבל אני מאד מתלבטת אם זה לא קודר / מרתיע
או שאנשים פשוטים לא יימשכו לזה כי הם רגילים לצבעוניות.
לחוות דעתכם, תודה!

קבצים מצורפים

• פרסומת סטודיו.jpg
    KB 148.9 · צפיות: 33
  • הוסף לסימניות
תלוי

יפה.
אם זה היה למדריך שמיועד לקהל של מעצבים וכד' - זה היה מעניין,
אבל אם זה לספר טלפונים רגיל של 'עמך' - לא מומלץ. העם רוצה פשטות בלי תחכום...
לכן מומלץ משהו צבעוני שמשדר יותר חיות.
זוהי דעתי...

• הוסף לסימניות
לא יודעת, אני כן הייתי מכניסה קצת צבעוניות

• הוסף לסימניות
הייתי משאירה את הקו הנקי אבל מוסיפה קצת צבע.
בספר טלפונים לרוב המודעות עמוסות במעברי צבעים וקשקושים מזוועים... אבל שלך בדיוק בכוון השני. אבל אני פוחדת שהלקוחות יחשבו שזה המודעות שאת יודעת לעשות... כי אף לקוח לא ירצה כזה דבר יבש. למרות שמי שמבין יודע שזה מאאוד יפה.
(ד"א... אם כבר פרסום אז למה מחקת את הטלפון???;))

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לצבוע רק את הספרה 7 הגדולה. אולי באדום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה