כללי פרסומת שמינית - המשך

• פותח הנושא bhj
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
המעבר צבע ברקע הורס לטעמי.
אם רקע אז חלק או בגוון אחר, ניגודי
ואז אולי את הטקסט השחור להפוך ג"כ לבורדו.
היה משהו נקי ויפה במודעה הש"ל, שנעלם עכשיו עם הצבע.

• הוסף לסימניות
פונט אחר אם יש לך

• הוסף לסימניות
נראה לי שאם הספרה 7 תהיה יותר מעוצבת, זה מאוד יוסיף.

• הוסף לסימניות
מקף בין ה 054 להמשך המספר,
המילה "סטודיו" חתוכה מדי לטעמי,
על מעבר הצבעים כבר העירו לך...
נראה לי שצריך גם ניסוח מחודש. הוא כבד מדי ועמוס אינפורמציה. סטודיו 7 הינו סטודיו לעיצוב גרפי וכו' ... זה סיפור ארוך מדי.

• הוסף לסימניות
אם כבר חתכת את המילה סטודיו, אז עד הסוף- תורידי לגמרי את המסגרת שיארה שהיא פורצת מהמודעה, המסגרת תוחמת וחוסמת את הרעיון שלך (שהוא יפה)

• הוסף לסימניות
מה שהכי מפריע לי, שבקושי יש טקסט על המעצב עצמו "סטודיו 7 הוא סטודיו לעיצוב גרפי", שזה אומר שבקושי הכרתי את המעצב, וכבר אני הולך להזמין ממנו?
לצומך לבך..

• הוסף לסימניות
קצת משעמם לי בעין...
מה דעתך להוסיף עוד צבע נוגד? (אולי זה רק יגרע. אבל תנסי)
הטקסט בצד ימין לא מסודר. אם כבר המודעה הולכת על הכוון הטיפוגרפי, תסדרי גם את הטקסט בצורה טיפוגרפית מעניינת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה