כללי פרסומת 2

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע חוו"ד והערות

קבצים מצורפים

• סורגים 3עותק.jpg
    1.1 MB · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
רעיון יפה!
הייתי עושה כמה שינויים..

את הסורג=מגן הייתי מורידה מתחת לתמונה. (אולי במין פס אדום והטקסט מעל בלבן?)
מורידה את הstrok של המיילים.

את הטקסט " מבצעים את כל.." הייתי עושה בפונט של " הגן על.."

שים לב שיש לך 3 סוגי פונטים. אולי כדאי להחליף את של "סורג" לפונט העליון.

את הפרטים הייתי מדגישה בפונט עבה יותר ומגדילה.

הייתי גם מחליפה את הרקע הירוק.. זה מזכיר לי בית חולים.

המון הצלחה!

• הוסף לסימניות
העיצוב יפה אבל אני לא מתחברת לירוק הזה
אולי כדאי לשנות את הרקע לצהוב או בז'

• הוסף לסימניות
הבעיה העיקרית שלי עם הפרסומת הזאת זה שהיא ישירה מדי.
אתה מפרסם סורגים, אז אתה שם תמונה של סורג, וכדי להיות בטוח שאף אחד לא פספס את המסר אתה מוסיף משוואה "סורג = מגן".

זו חשיבה מאוד של 1:1. כמו (סליחה, כן?) בשנות ה-50 וה-60 שרצו לפרסם סבון כלים, אז שמו תמונה של סבון כלים וכתבו "כל אישה אוהבת אָמָה כל אישה יודעת למה".

עולם הפרסום התקדם מאז עשרות מונים ונדרש הרבה יותר תחכום ע"מ לחדור לתודעתו של הלקוח.

אני מצרפת פרסומת שנזכרתי בה כשראיתי את שלך.
זאת פרסומת לא חדשה בכלל, לדעתי מלפני עשור בערך או אפילו קצת יותר (כלומר עולם הפרסום התקדם עוד יותר מאז...) אבל היא ממחישה את מה שאני רוצה להגיד: לא אומרים את המסר הפרסומי אחד לאחד אלא בצורה עקיפה וע"י ויז'ואל מתחום שונה (אך דומה) שימשוך את העין להסתכל ולהבין על מה מדובר. גם משחק מילים קטן וחביב ("היחידה שתשמור עליך") תורם לתחכום.

אני מקווה שתקבל את דבריי ברוח טובה. בהצלחה!

קבצים מצורפים

• 2.jpg
    KB 161.7 · צפיות: 0
  • הוסף לסימניות
יפה הייתי משנה את הרקע למטה לרקע לבנים יראה כמו חלון בבנין

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה