כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
אודה על חוות דעת בנוגע לעיצוב המודעה.
נראה לי שזה יהיה הגריד לסדרת מודעות.
מה דעתכם?

קבצים מצורפים

• תתחדשי פסח.jpg
    KB 898 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
עבודה יפה מאד. ומושקעת.
הערותיי: הלוגו לא מספיק בולט מכיון שהכתובת ג"כ ממוסגרת.
הייתי משתמשת בפונט יותר נקי וקריא במקום כתב יד.
המודעה עמוסה ולכן:
* לוותר על האגרטל בצד ימין למטה.
* להוריד את המסגרות של הטקסטים, שים את הטקסט "חופשי" על המודעה בקומ' יפה.
* להוריד את השתי פרחים במרכז על הרקע.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
מודעה יפה, הצבעים ממש טובים.
מצטרפת להארות של גרנולה,
את המילה "תתחדשי" שבטקסט למעלה כדאי להגדיל ביחס לשאר הטקסט, (זה השם של החנות, נכון?)
את הלוגו שלמעלה משמאל כדאי להצמיד לפרטים למטה ולשם של החנות, כי הוא קצת הולך שם לאיבוד..

• הוסף לסימניות
עבודה יפה!
כמה הערות..
1. לדעתי ניתן לוותר על הטיקטים מכיוון שלא מובן מאיפה הם יוצאים, ואם מהבגד עצמו אז זה חסר פרופורציה כי הטיקט נורא גדול.
2. הקו מתאר הורוד מסביב למילים על הטיקטים גם מציק לי קצת..
3. מסכימה עם "גרנולה" לגבי הלוגו - לקח לי זמן להבין שזה הלוגו, תנסי למצא מקום אחר לכתובת
הרקע שלך בהיר הוא יכול לבוא במקום אחר ולא ממוסגר וכך זה לא יגנוב את ההצגה ללוגו.
כמו כן לגבי האגרטל - הרקע מספיק מיוחד גם בלעדיו.
בהצלחה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה