פרסומת

• פותח הנושא מ054
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
לפני פרסום במקומון.
אשמח להערות/הארות

קבצים מצורפים

• Untitled-2 (2).jpg
    KB 652.6 · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
התמונה מאלפת!
הייתי מחליפה קודם כל לפונט לא כתב יד, זה מאד מוזיל,
וגם לא הייתי שמה את הכיתוב על התמונה עצמה. תנסי להוסיף למטה מתחת התמונה מלבן בצבע מתאים שעל זה לשים את הכיתוב, או בצד,
או בכלל להקטין את התמונה ולמקם את זה על דף בצבע חלק שעליו הכיתוב, אם הבנת אותי...:)

• הוסף לסימניות
אולי כדאי לכתוב לקראת פורים או לכבוד פורים
אחרת יבינו שאת מתכוונת לצלם אותם בעצם יום הפורים בין משלוח מנות למתנות לאביונים

• הוסף לסימניות
התמונה מתוקה.
א. כדי שאנשים יבינו מפרסומת קטנה את המסר הוא צריך לבלוט גם בלי שיטרחו לקרא אותו,
מה שאומר שאם את מציעה כרגע מבצעים לצילומי פורים, לדעתי חובה לשים תמונה של ילד מחופש ולא סתם תמונה.
ב. לגבי התמונה הספציפית, יש על הפנים של הילד המון אדמומיות מיותרת (מתחת לעניים, ליד האף) שכדאי להוריד בעריכה, בהדפסה ״איכותית״ של מקומון זה עוד יותר יבלוט....
ג. הייתי מנסה להבליט את הכיתובים לא ״על התמונה אלא בסריפים בולטים נפרדים,
זה ישאיר את התמונה יפה ולא יפגע בעוצמה שלה, ומצד שני יבליט את הכתוב.

בהצלחה :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י לנדא;1973979:
ב. לגבי התמונה הספציפית, יש על הפנים של הילד המון אדמומיות מיותרת (מתחת לעניים, ליד האף) שכדאי להוריד בעריכה,
זה בגלל שכל האיזור הזה שרוף.
אם אפשר הייתי מתקנת את זה, אחרת הייתי מחפשת תמונה אחרת.

• הוסף לסימניות
לדעתי אם זה מדובר על פורים את צריכה תמונה של ילד מחופש שהתמונה מדברת.
כאן התמונה מדברת אבל לצילומי כיף רגילים.זה לא משדר פורים

• הוסף לסימניות
לדעתי הכיתוב מדי מתקרב לפנים
כדי לשחק בטיפוגרפיה של הקטקסט.
התמומנה ממתוקה הגונים חמים טובים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה