כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
מדהים!

(הייתי משנה קצת את צבע ההצללה, ואולי גם את צבע הלוגו, אבל באופן כללי זה יותר ממצוין לענ"ד)

• הוסף לסימניות
נחמד מאד.

יש לך שני נצנוצים בוורוד, כדאי לתת להם צבע אמיתי של 'נצנוץ'.
כמו כן, צריך לתקן את המילה 'תיאום'.

• הוסף לסימניות
יפה.
יש להבדיל את המילה סינדרלה (בסוף הפרסומת) מהתיאור שלה. או להגדיל/לשנות פונט/צבע או לשים מקף.

• הוסף לסימניות
נראה לי שנפלו טעויות
קדישת?
תואם?

והחלק העליון יפה מאוד.
הנצנוץ כפול והלבבות הפוכים, בכוונה?

• הוסף לסימניות
בנוסף, שים לב שהסינדרלה לא ממורכזת טוב. האותC נושקת יותר למסגרת התחתונה.
ז"א, להעלות טיפונת למעלה.

• הוסף לסימניות
מיוחד!
נראה לי שצריך יותר רווייה בוורוד- הוא קצת שחור וחשוך

• הוסף לסימניות
מאד מאד יפה, אכן כדאי לעשות את הנצנוצים בלבן
אגב, איזה פונט השתמשת למטה? (סינדרלה-השכרת בגדים.......)

• הוסף לסימניות
מאוד מאוד יפה
מצטרפת להערות הקודמות לגבי הנצנוץ, וכן להוסיף קצת רוויה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ayala;393578:
מיוחד!
נראה לי שצריך יותר רווייה בוורוד- הוא קצת שחור וחשוך

אפשר אולי הסבר באנגלית? אני מבינה שזה IMAGE, ADJUSTMENTS אבל מה עכשיו????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י efigraf;393590:
מאד מאד יפה, אכן כדאי לעשות את הנצנוצים בלבן
אגב, איזה פונט השתמשת למטה? (סינדרלה-השכרת בגדים.......)
ROKOKO של פונטביט

• הוסף לסימניות
מאד יפה. לא אומרים "לפי תיאום" אלא "בתאום"
לגבי שאלתך על הרוויה:
image> adjustments> Hue/Saturation

• הוסף לסימניות
תיזהרי עם כלי הרוויה, כי בדפוס הגוון יצא לך כהה יותר בכל מקרה, ולא כדאי שיהיה וורוד מסטיק כזה. דווקא אישית אהבתי מאד את הגוון למעלה.

• הוסף לסימניות
פרסומת

שיניתי את הנצנצים ללבן. תודה רבה לכולם

קבצים מצורפים

• tryout 2.jpg
    KB 709.8 · צפיות: 11

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה