כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
מה דעתכם

קבצים מצורפים

• פאר הבתים.jpg
    KB 410.2 · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
אהבתי!
הכוכב בצד מוריד מהרמה של העבודה
הקלף יכול להיות ארוך יותר ללמטה

• הוסף לסימניות
כנ"ל

• הוסף לסימניות
ואו!!! יפיפה!
האם התפילין והקלף זה יצירה שלך?

• הוסף לסימניות
מוצלח מאוד, מצטרפת לאריאלס ומוסיפה:
הפונט של שם הסופר ומספר הטלפון לא נראה לי מתאים, כמו"כ גם היישור.
והאמת, שאני לא מבינה מה כתוב ביידיש כך שאין לי מושג כמה זה מתאים, אבל זה נראה טוב.

• הוסף לסימניות
יפה מאד!
מעניין, שראיתי את הכיתוב "דוגמא" מתחת לתפילין, ובמבט ראשון לא קלטתי בדיוק מה זה.
וזה מצא חן בעיני (זה היה נראה אולי כמו קוי מתאר של התפילין)
רק אח"כ ראיתי במה מדובר, אבל אולי באמת כדאי לעשות את זה קשור ומתאים לנושא...

• הוסף לסימניות
מאד יפה.
משהו עם ההצללה של התפילין לא מסתדר לי, יש הצללה רק לבתים ולא לרצועות.

• הוסף לסימניות
אהבתי את הפרסום!! כנ"ל לגבי הצל והכוכב

• הוסף לסימניות
מאד מאד מיוחד ומרשים

• הוסף לסימניות
ומה דעתכם עכשיו

קבצים מצורפים

• פאר הבתים.jpg
    KB 403.9 · צפיות: 19

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה