כללי פרסומת

• הוסף לסימניות
יפה! מכובד! יוקרתי!

• הוסף לסימניות
הכתובת נראית קצת טובעת ברקע הבורגונדי שלה. קטנה מידי לדעתי.
יש בעיה בצל של המתנות למעלה. אחד מהם חתוך, השניים - הצל לא חופץ לזווית שלהם: או ימינה או שמאלה.
העיצוב לכשעצמו יפה ויוקרתי.

• הוסף לסימניות
למה אצל מכירים תודה ואל מעריכים עבודה יש תמונה זהה?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי מה באה הפרסומת למכור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כתיבה נכונה;526132:
למה אצל מכירים תודה ואל מעריכים עבודה יש תמונה זהה?
וגם מה פשר המשפט - לאחר מתנה באה מצוה (משו כזה..)??

• הוסף לסימניות
יפה מאוד

התבנית בכחול לא מתאים עדיף ירוק

הצל בקופסא האדומה דרוש תיקון

• הוסף לסימניות
שמשאיר מתנה וכו לא מספיק ברור.
הפרסומת עצמה נהדרת

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י r_a;526297:
וגם מה פשר המשפט - לאחר מתנה באה מצוה (משו כזה..)??

לאחר המצוה של משלוח מנות, נשארת המתנה.

• הוסף לסימניות
זה נראה שהמודעה תורגמה מאנגלית ולא יצא כ"כ טוב...
בסך הכל נחמד,
אני חושבת שצריך לחדד את המסר.

• הוסף לסימניות
צורם לי כל הירוק שבכרטיס. זה הכרטיס שלהם? אז תצטרכי לעשות התאמה כללית בצבעי כל המודעה. למרות שהמודעה מאד אלגנטית בצבעים הנוכחיים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבים. נותן המון אבחנה לטעון שיפור. (צל וכדומה)
לגבי רקע התבנית בכחול, חששתי לעשות גם אותו ירוק. כי נראה לי שהשילוב בורדו-ירוק הוא שילוב של קריסמס. תקנו אות אם אני טועה.
המלל לא שלי. האם גרפיקאי צריך להתערב במלל? מידי הרבה פעמים קיבלתי חוו"ד קודם כל לגבי המלל.
לגבי המוצר- אכן מדובר במתנות שמעוצבות כמשלוח מנות. מוסיפים להם דברי מאכל...

• הוסף לסימניות
תודה רבה רבה לכל המגיבים. נותן המון אבחנה לטעון שיפור. (צל וכדומה)
לגבי רקע התבנית בכחול, חששתי לעשות גם אותו ירוק. כי נראה לי שהשילוב בורדו-ירוק הוא שילוב של קריסמס. תקנו אות אם אני טועה.
המלל לא שלי. האם גרפיקאי צריך להתערב במלל? מידי הרבה פעמים קיבלתי חוו"ד קודם כל לגבי המלל.
לגבי המוצר- אכן מדובר במתנות שמעוצבות כמשלוח מנות. מוסיפים להם דברי מאכל...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה