כללי פרסומת

• פותח הנושא אך
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אשמח לשמוע את חוות דעתכם.

קבצים מצורפים

• פרסומת מחזיק מוצץ.jpg
    KB 458.8 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
יפה מאד!
אולי לשלב פונט נוסף/צבע נוסף- כדי שלא יראה מונוטוני.

• הוסף לסימניות
גם לי ורוד מידי...
הרעיון טוב
עוד קצת השקעה :)

• הוסף לסימניות
הרעיון נחמד אך קצת ריק לי..

היה נחמד לו זה היה משולב על הבגד עצמו (מספיק קטע קטן מהבגד, זו גם יכולה להיות הזדמנות להוסיף גוונים למודעה ע"י דוגמה נחמדה מהבגד) + המוצץ שלמרות שהוא לא האובייקט המשווק הוא יכל לתת המון תוכן למודעה, כעת המחזיק נראה תלוש מעט משתי קצותיו

ואגב, את 'אידאלי כמתנה ליולדת' לא כדאי לשלב עם חץ א. כי אין לו קשר לגוף המחזיק (בניגוד לשאר החיצים), ב. הוא קצת סותר את המסר והסלוגן של המודעה שממוען דווקא ליולדת עצמה... אולי עדיף להוסיף אותו בתחתית המודה או בתוך באנר

• הוסף לסימניות
הייתי הולכת על רקע לבן ומלבני צבע מוגדשים לטקסט,
שלא יהיה מונוכרומטי

• הוסף לסימניות
הורוד מידי עז,
צבע רך יותר, יהיה יותר יפה
אולי אפשר לשים עוד דוג',
יהיה יותר מענין
הצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים והמסייעים!
ניסיתי לשפר את המודעה הנוכחית, ואני אנסה עוד כיוונים.
ושוב, המון תודה!

קבצים מצורפים

• מודעה .jpg
    KB 744.5 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
ניסיתי לשלב עוד צבע, זה לא קצת קיטשי?

קבצים מצורפים

• מודעה 2.jpg
    KB 791.5 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
1.כדי להדגיש את בטיחות המוצר שהוא לא עשוי מחוט ואבנים
2.מה עם בנים?

• הוסף לסימניות
בשביל זה הוספתי את הכחול במודעה האחרונה. רציתי להוסיף גם מחזיק של בנים אבל הלקוחה לא צילמה אותו באיכות טובה.

• הוסף לסימניות
הפרח חוזר על עצמו מידי
ואולי גם למעלה ליצור איזה תנועה..:)

• הוסף לסימניות
ועוד משהו
הרקע כדאי שתנסי חלק כדי שהמוצר יותר יבלוט

• הוסף לסימניות
משהו בקופי לא מאד זורם ומושך... קצת מסורבל..
יש לי רעיון בשבילך, אם תרצי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה