שהם מפרסמים רק ממוכר מורשה.ניסינו כמה פעמים לפרסם תוכים למכירה וקיבלנו הודעה שהמודעה נוגדת את כללי האתר.
מה יכולה להיות הבעיה?
אין לי פרטייש לי קוקטיל שאני רוצה להיפטר ממנו...
אפשר לשלוח בפרטי.
ב"ה אני מגדל כמה סוגי תוכים. זו חיה נפלאה.אין לי פרטי
למה אתה רוצה "להתפטר" ממנו? נשמע לא טוב...
הוא מפריע? מרעיש?
רוצה תוכי מוצלח...
טל 0548422422אני מעוניינת
איך יוצרים איתכם קשר?
גילו כרגע כבן שנהמה הרמה שלו?
בן כמה הוא?
מוחתם?
אפשר להתקשר עכשו?טל 0548422422
גילו כרגע כבן שנה
הוא נקרא האכלת יד(מוחתם) מחכה קולות ודיבורים במהירות רבה מחכה את הקולות של בני האדם והתוכים סביבו
רוקד וכן עושה הרבה צלילים.
גמיש במחיר לרצינים בלבד.
כן בשמחה!אפשר להתקשר עכשו?
תמונות של התוכיםלמכירה תוכי קווקר
תוכי גרינצ'יק
ותוכון אהבה
באזור ירושלים
אפשרות לקנות בנפרד
מוכר גם 2 כלובים בזול
במחירים גמישים
נמכר עקב מעבר דירה
למתעניינים נא להשיב להודעה זו.
תמונת אילוסטרציה של הכלובתמונות של התוכים
כןהקוואקר עדיין רלוונטי?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: חלוש, תהילהמור, בנגייב ועוד 12 משתמשים15 //