כללי פרספקטיבה בקורל - היכן?

• הוסף לסימניות
אני רוצה לתת למעגלים בתמונה ראשונה,
זוית ברעיון כמו תמונה שניה, שלה עשיתי עיוות פרספקטיבה בפוטו שופ
איזה כלי אחראי לזה בקורל?
תודה!

קבצים מצורפים

• 1.jpg
    KB 39.1 · צפיות: 16
  • 2.jpg
    KB 32.2 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
כלי ה-envelope - מעטפת, בתריט effects

• הוסף לסימניות
זה ניסיתי מיד, אך לא מביא בכלל לתוצאה הרצויה

• הוסף לסימניות
נו, מי מכיר? מי יודע?
חשוב לי מאד להיום

• הוסף לסימניות
יש בתפריט האפקטים פקודה שכשמפעילים אותה מקבלים מין ריבוע מרושת על האובייקט, עם ידיות. אפשר לשחק בידיות הללו ולקבל פרספקטיבה. (אני לא זוכרת את שם הפקודה, אבל אם תעלי צילומסך, אולי אצליח לזהות את הפקודה, במידה והיא לא נמצאת בתוך תפריט משני).

בהצלחה.

• הוסף לסימניות
שוב, עם פקודה זו ניסיתי, התוצאה ממש לא כמו הרצויה, זה יוצר מן עיוות מוזר לא הגיוני בעין, ולא שינוי עם פרספקטיבה הגיונית.
עוד מישהו?

• הוסף לסימניות
באפקטס - אד פרספקטיב (effects-add prespective)

• הוסף לסימניות
ישר כח!
לזה קוראים 'עיינים להם ולא יראו.." אם רק הייתי מחפשת באמת הייתי מוצאת
עזר לי מאד!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה