פרספקטיבה מעניינת :/

• פותח הנושא cm1
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
:confused:
מישו יכול/ה לעזור לי עם הפרספקטיבה והפרופורציות של הדלת, שיתאים לשולחן?
(ככה זה גם קרוב מדי לשולחן)

המון תודות!!!

קבצים מצורפים

• שלחן.jpg
    KB 66.9 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אולי ככה?

הזוית מאוד חדה כלפי מעלה וזה צריך להיות ניכר גם על הפתח כמה שאפםשר.
יצא לי המשקוף השמאלי קצר מדי אבל זה העיקרון לענד

קבצים מצורפים

• שלחן.jpg
    KB 155.6 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מה נראה יותר טוב?
לא הבנתי כ"כ...

קבצים מצורפים

• 1.png
    KB 478.8 · צפיות: 14
  • 2.png
    KB 450.8 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תראי..

יש פה בעיה עיקרית מאוד גדולה. לצערי אין פה פרספקטיבה.
המבט מהדלת נראה מביט ישיר לא מלמעלה לא מלמטה ואילו השולחן נראה כאילו מסתכלים עליו מלמעלה..
המעט שיכולתי לעשות עם זה ..זו התמונה המצורפת אבל..זה מממשש מעט.
הזזתי את השולחן פנימה יותר ושיניתי לו קצת את הזווית (הווילונות נפלו קורבן לא הייתה ברירה..) וגם הדלת עברה שינויים
ממליצה להתחיל מהתחלה אחרי יצירת 2 נקודות פרספקטיבה ברורות על אותו קו מאונך כמובן להחליט איך את רוצה שהתמונה תיראה מלמעלה מלמטה מבט רגיל ולמקם לפי זה את הפרספקטיבה..בהצלחה ולילה טוב

קבצים מצורפים

• תיקון.PNG
    KB 63.1 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
להתחיל מהתחלה זה לא הכי מעשי:eek:
התקדמתי הרבה יותר מזה, סגרתי להם רק "עיניים"...
אין מצב להסתדר עם זה:confused:

אולי עוד מישהו יכול לעזור כאן?

• הוסף לסימניות
ניסיתי לפי הפרספקטיבה של השולחן, אני לא בטוחה שזה מושלם (לפי העין)
אולי כדאי כן עם כלי הפרספקטיבה, אותי זה מבלבל בד"כ

קבצים מצורפים

• שלחן.jpg
    KB 124.8 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
כיוון שהפרספקטיבה של השולחן במבט עומד מלמעלה זה פוזה בה כמעט לא אפשרי לראות קיר בפרונט.
אני חושבת שהתמונות האחרונות שהעלית טובות יותר.
יש לי הצעה לתוספת בניה של מדרגה בכניסה לסלון. ככה המבט של הקיר יסתדר עם המבט למעלה על השולחן.
נ.ב. קטן- שימי לב, הזוויות של התמונה לא הגיוניות...
בהצלחה!
צפה בקובץ המצורף 278507

קבצים מצורפים

• 1-2.jpg
    KB 158.7 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה רבה לכולם!
ננסה, ואם לא תהיה ברירה, נתחיל מהתחלה....:(:eek:

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה