פרספקטיבה

• הוסף לסימניות
ציירתי שתי ציורים עם פרספקטיבה בנקודה אחת.
נא חוו את דעתכם.
כל תגובה חשובה לי!!
מטבח.jpg
רחוב.jpg

• הוסף לסימניות
קודם כל, יש לך קוים עדינים ויפים!
הכיורים צריכים להיות בקוים מקבילים לשיש ולא באלכסון לצד אחד בלבד...
באותו ציור, גם ברצפה, יש 2 קוים ישרים מדי, נראה לי אם תעשי גם אותם באלכסון זה יעזור לפרספקטיבה..

• הוסף לסימניות
כוונתך לשיש בעובי(צד שמאל)?
וברצפה- גם לי זה נראה כך, רק שהסרגלי פרספקטיבה לא נותנים לי
מה עושים?

• הוסף לסימניות
עבודה יפה. רק הכיורים באמת עקומים תישרי אותם...

• הוסף לסימניות
נראה בסדר. 2 נקודות: הכיורים לא יושבים בפרספקטיבה. דבר שני, הבינין עם הכיפה, עקום.

• הוסף לסימניות
הציורים יפים.
לדעתי הכיורים מצויירים נכון מבחינת סרגלי הפרספקטיבה.
הבעיה היא, שמנקודת מבט כזו, אמורים לראות אותם פחות ארוכים. כשעומדים במרחק כזה מהשיש, רואים רק מעט מהפנים של הכיורים.
נראה לי שאם תורידי מהאורך שלהם ( מכיוון שפת השיש לקיר ), ומצד שני תרחיבי אותם לצדדים, יתקבל מראה נכון יותר.
חוץ מזה, מומלץ למחוק את קרקעית הכיור, כי זה נותן תחושה שהוא לא מספיק עמוק כמו שהוא אמור להיות.
כמו"כ כדאי לתת עובי למחיצה שבין הכיורים.
בהצלחה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
בציור השני לא אמורים לראות את הגג של בהכנ"ס

• הוסף לסימניות
מבטים ישרים!
איזה תוכנה זו?

• הוסף לסימניות
גם בשיש צריך להקטין את העומק כי אמורים לראות אותו פחות (כמו שאמרו לך לגבי הכיורים)
וכן, תשימי לב למקרר ולתנור, הם נורא קטנים לעומת השיש, במיוחד שהמקרר יותר קרוב אלינו, הוא חייב להיות הרבה יותר גדול, אלא אם כן זה מקרר משרדי, וגם התנור הייתי נותנת לו יותר גובה

• הוסף לסימניות
יפה מאד! רק צריך לסדר את השיש כי הוא קרוב לקו האופק ואז את לא תראי ממנו כ''כ
וגם המקרר באמת נמוך מידי ביחס לארונות

• הוסף לסימניות
הערה זו לא מיועדת לפותחת האשכול- אלא כטיפ כללי לתועלת הציבור(:
ממליצה מאד ללמוד להבין את כללי הפרספקטיבה-ובמיוחד מבחינה פרקטית
ולא להסתמך על סרגלי התוכנה- מה שיוצר לעיתים תמונות מעוותות ולא הגיוניות-גם אם "נכונות" בסרגל.

• הוסף לסימניות
הערה זו לא מיועדת לפותחת האשכול- אלא כטיפ כללי לתועלת הציבור:)
ממליצה מאד ללמוד להבין את כללי הפרספקטיבה-ובמיוחד מבחינה פרקטית
ולא להסתמך על סרגלי התוכנה- מה שיוצר לעיתים תמונות מעוותות ולא הגיוניות-גם אם "נכונות" בסרגל.
נשמח אם תוכלי להפנות אותנו למקורות בנושא

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה