פרספקט

• הוסף לסימניות
אני מעונינת להזמין רצפת פרספקט לסטודיו
משהי יודעת להגיד לי איזה אורך רצוי להזמין?
(החדר ממש גדול כך שאני יכולה גם גדול השאלה עד כמה צריך)

• הוסף לסימניות
אם את צריכה פרספקט שקוף
אני קניתי פרספקט שקוף גמיש
גודל 140*200 mm עלה לי 100 ש"ח
היתרון בזה הוא שזה מתגלגל בתום השימוש, זה לא נשבר, וההשתקפות מצוינת
קניתי את זה בירושלים בשכונת בית ישראל

בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י DasiB;2234604:
אם את צריכה פרספקט שקוף
אני קניתי פרספקט שקוף גמיש
גודל 140*200 mm עלה לי 100 ש"ח
היתרון בזה הוא שזה מתגלגל בתום השימוש, זה לא נשבר, וההשתקפות מצוינת
קניתי את זה בירושלים בשכונת בית ישראל

בהצלחה

תודה, לא ידעתי שיש כזה דבר מענין
לגבי הגודל לא עדיף שיהיה לפחות ברוחב של הנייר 2.75?
והאורך מספיק?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דינה גלובינ;2234736:
תודה, לא ידעתי שיש כזה דבר מענין
לגבי הגודל לא עדיף שיהיה לפחות ברוחב של הנייר 2.75?
והאורך מספיק?

יש יותר גדול,
אבל לי זה לא נכנס, נראה לי 3 מטר רוחב
תתקשרי ותשאלי אותו

בהצלחה!!!

קבצים מצורפים

• בית הזכוכית.png
    KB 20.3 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה