פרספקס

• הוסף לסימניות
מי יודע/ת איפה ניתן להשיג משטח פרספקס? והאם זה נכנס לרכב פרטי ומה עדיף? שחור/לבן בנפרד?
או שקוף שטוב לכל הרקעים!
בתודה מראש לכולם!!

• הוסף לסימניות
באיזה איזור את?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י GRN;1543070:
באיזה איזור את?

מרכז פ"ת ראש העין אבל אם זה נכנס לרכב לא אכפת לי אפילו מקום יותר רחוק

• הוסף לסימניות
מה המחירים צריכים להיות?

• הוסף לסימניות
אם את צריכה לסטודיו את יכולה לקנות גם פורמקיה
זמין בכל נגריה אפשרית.
לי יש פורמקיה לבנה אני מאד מרוצה!
בגודל 2*1.2 מטר נכנס ברכב גדול
עלה לי באזור 120 ש"ח

• הוסף לסימניות
פרספקס במחיר טוב אפשר לקנות אצל "מרזבית" א. תעשייה פ"ת
פורמייקה זולה הרבה יותר מפרספקס.
גם פורמייקה וגם פרספקס (תלוי כמובן בעובי שלו) הספק יכול לגלגל ולקשור את הפלטה כך שלא זקוקים לרכב גדול במיוחד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רותי ה;1543114:
אם את צריכה לסטודיו את יכולה לקנות גם פורמקיה
זמין בכל נגריה אפשרית.
לי יש פורמקיה לבנה אני מאד מרוצה!
בגודל 2*1.2 מטר נכנס ברכב גדול
עלה לי באזור 120 ש"ח

ובאיכות של התמונות זה יוצא אותו דבר??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה