פרס נובל למוצא פתרון

• הוסף לסימניות
חורף , הילד מנוזל , טישואים מכל המינים והסוגים מסתובבים ליד הילד , האף אדום ,אבל הילד לא מצליח לבצע את הפעולה הפשוטה של הוצאת הנזלת לטישו והוא עושה הפוך מכניס פנימה....
אנא עזרו לי

• הוסף לסימניות
תבקשי מהרופא טיפות אוזניים אוטומיצין ותשימי בתוך האף 2 טיפות פעמיים ביום, ואין בכלל נזלת.

• הוסף לסימניות
בבית מרקחת יש מכשיר הנקרא 'משאבת נזלת'. עולה שקלים בודדים. דוחה אבל יעיל (ככה שמעתי, לא מנסיון).

• הוסף לסימניות
לימדתי את הילדים לנשוף החוצה - ע"י הדגמה חיה והסבר: למלא את הפה באוויר, לסגור אותו וכשהוא סגור לעשות "פפפ" מהאף. כך גם הקטן בן השנתיים יודע להוציא את הנזלת.
(עושים את זה עם תנועות קצת מוגזמות, ובקול רעש גדול, כך הילד קולט מה עליו לעשות)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קוזו;925454:
חורף , הילד מנוזל , טישואים מכל המינים והסוגים מסתובבים ליד הילד , האף אדום ,אבל הילד לא מצליח לבצע את הפעולה הפשוטה של הוצאת הנזלת לטישו והוא עושה הפוך מכניס פנימה....
אנא עזרו לי

תדליקי נר ותגידי לו לכבות את זה רק מהאף.
תבייאי לו להרגיש מתי יוצא אוויר ומתי נכנס שידע בכלל שיש שני פעילויות.
ברגע שהוא יהיה מודע שאפשר גם להכניס וגם להוציא הוא ינסה לעשות את זה באופן טוב יותר.

• הוסף לסימניות
תודה אבל אני זה אני ולא את....

• הוסף לסימניות
בטבע עדן מרקט קניתי טיפות בעלות של 99 ש"ח !!!
כן ממש שווה זהב.
תוך24 שעות ואין נזלת
נתתי לתינוקת בת שנה שלא יודעת את הפעולה הכל כך פשוטה
וכל היום להיות מנוזת זה אסון
זה של חברת פנדה בצבע כחול
הם כבר וידעים
וזה מתאים גם לילדים גדולים
ממש פלא כמו שהבטחו לי
שווה בדיקה
חורף בריא

• הוסף לסימניות
1. ללמד את הילד להוציא החוצה
2. אחרי שקראתי כאן על "כרית מלח" החלטתי לנסות בגדר אם לא יועיל לא יזיק
ובאמת יש שיפור משמעותי! שווה לנסות!
צריך להחליף את המל מידי פעם.

• הוסף לסימניות
מנסיון עם הבת שלי אם סוגרים חזק את הפה זה עובד יותר טוב

• הוסף לסימניות
מי מלח, ומשאבת נזלת. הדבר היחיד שעזר לתינוק שלי. הוא צרח כמה רגעים, אבל בשניות הכל היה בחוץ.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה