פרעון מיידי של משכנתא צמודת מדד בלאומי 100 אל"ש. האם יהיה עמלת היוון ?

• הוסף לסימניות
רבותי המומחים .שואל שוב את השאלה .אולי מישהו יודע לענות לי :האם כדאי לפרוע צמוד מדד היום לפני ה15 לחודש ,ואז יחשבו לי מחצית מהמדד של ה 12 החודשים האחרונים שזה יוצא 3.6 לחלק ל2 שווה 1.8 % או לחכות למדד הנוכחי .לדעתי וודאי עדיף לחכות ,כי מה הסיכוי שהוא יגיע ל1.8 לחודש אחד ,אני צודק או לא?

• הוסף לסימניות
רבותי המומחים .שואל שוב את השאלה .אולי מישהו יודע לענות לי :האם כדאי לפרוע צמוד מדד היום לפני ה15 לחודש ,ואז יחשבו לי מחצית מהמדד של ה 12 החודשים האחרונים שזה יוצא 3.6 לחלק ל2 שווה 1.8 % או לחכות למדד הנוכחי .לדעתי וודאי עדיף לחכות ,כי מה הסיכוי שהוא יגיע ל1.8 לחודש אחד ,אני צודק או לא?
3.6 לחלק ל2 שווה 1.8 % לחלק ל-12

• הוסף לסימניות
עמלת מדד ממוצע יצא לי 148.97 ש"ח . זה הגיוני? והאם הם מחשבים םאת המדד באופן יחסי לימי ההלוואה ? כי אני לקחתי את ההלוואה ב26 לחודש הקודם

• הוסף לסימניות
פירעון חלקי של מסלול שאינו צ"מ (עוגן מק"מ כל שנה).
האם מעבר ל 10 ימים הודעה מראש יש חשיבות למועד הפירעון?

תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה